Eternal777 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 2.804 Çözümler 7 7 Ocak 2021 #1 Arkadaşım bir site atmıştı girdim. Sitede IP Logger olduğunu öğrendim. Bir sıkıntı olur mu?
LastPlayer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 2.312 Makaleler 2 Çözümler 46 Yer VSCode 7 Ocak 2021 #2 Olmaz.
iceffy Hectopat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 1.744 Makaleler 3 Çözümler 3 Yer Buca'daki küçük evde. 7 Ocak 2021 #3 Link kime aitse o kişiye IP adresin gidiyor. Bende basmıştım hatta konum da var alakalı olarak baya bir korkmuştum ama karşıdaki kişi profesyonel birisi değilse bir şey yapamaz.
Link kime aitse o kişiye IP adresin gidiyor. Bende basmıştım hatta konum da var alakalı olarak baya bir korkmuştum ama karşıdaki kişi profesyonel birisi değilse bir şey yapamaz.
Arnadimo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 1.232 Çözümler 1 Yer Kro Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2021 #4 Akşama evine 50 döner geliyor hazır ol.
Endlessely Femtopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2021 #5 Arkadaşının siber güvenlikle alakası varsa o IP ile çok şey yapabilir ama arkadaşının insafına kalmış
Arkadaşının siber güvenlikle alakası varsa o IP ile çok şey yapabilir ama arkadaşının insafına kalmış
Eternal777 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 2.804 Çözümler 7 7 Ocak 2021 #6 Birşey olmaz değil mi?
VykeTheGolden Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 1.489 Çözümler 1 7 Ocak 2021 #7 Eternal777 dedi: Arkadaşım bir site atmıştı girdim. Sitede ıp logger olduğunu öğrendim. Bir sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... IP adresin o kişinin elinde şu an format modem reset atmalısın.
Eternal777 dedi: Arkadaşım bir site atmıştı girdim. Sitede ıp logger olduğunu öğrendim. Bir sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... IP adresin o kişinin elinde şu an format modem reset atmalısın.
T Tufan Akmeşe Femtopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2021 #8 Arkadaşına bağlı.
Endlessely Femtopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2021 #9 olabilirde olamazda dediğim gibi o gerçekten "ARKADAŞ" sa olmaz ama profesyonel birisi ve kötü niyetli biri ise çok kötü şeyler olabilir.
olabilirde olamazda dediğim gibi o gerçekten "ARKADAŞ" sa olmaz ama profesyonel birisi ve kötü niyetli biri ise çok kötü şeyler olabilir.
Arnadimo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 1.232 Çözümler 1 Yer Kro Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2021 #10 VykeTheGolden dedi: IP adresin tüm bilgilerin o kişinin ellerinde şu an format atmalısın. Genişletmek için tıkla... Format ne işe yarayacak? Adresini çoktan öğrenmiş ne farkı olacak ki ?
VykeTheGolden dedi: IP adresin tüm bilgilerin o kişinin ellerinde şu an format atmalısın. Genişletmek için tıkla... Format ne işe yarayacak? Adresini çoktan öğrenmiş ne farkı olacak ki ?