IP Logger nedir?

IP adresi ile en fazla şehriin öğrenirler merak etme koca şehirde seni bulacak hali yokya.

Sitedeki yazılar Rusçaydı zaten.

IP logger, siteye giren kişilerin ıp bilgisini alıp link sahibine veriyor.
Hiçbir şey olmaz. İlk önce what is my IP adress yazıp IP adresinizi öğrenin. Sonra modemin fişini çıkarıp geri takın ve yine ıp'nizi öğrenin. Değişmişse tamamdır.

Yapıyorum hemen.

IP kaydedici. IP önemli bir bilgi değil (en azından ülkemizde.)

Teşekkürler.

Windows'unuz crackli veya 7 ise biraz tehlikeli olabilir çünkü IP adresi ile ilgili açık çıkarsa tehlikeli olabilir oda çok zor.
Tavsiyem sisteminiz 4 GB RAM ve üzeri ise lisanslı Windows 10 kullanmanız eğer 3GB RAM ve altı ise Win 8.1.
Sorun olmaz. Bildiğim kadarıyla.
Türk hack Team'da sorabilirsin.

Olabilirde olamazda dediğim gibi o gerçekten "ARKADAŞ" sa olmaz ama profesyonel birisi ve kötü niyetli biri ise çok kötü şeyler olabilir.
85.110.191.94 var mı profesyonel birisi hacklesin beni.
Windows'unuz crackli veya 7 ise biraz tehlikeli olabilir çünkü IP adresi ile ilgili açık çıkarsa tehlikeli olabilir oda çok zor.
Tavsiyem sisteminiz 4 GB RAM ve üzeri ise lisanslı Windows 10 kullanmanız eğer 3GB RAM ve altı ise Win 8.1.
Sorun olmaz. Bildiğim kadarıyla.
Türk hack Team'da sorabilirsin.
Crack kullanıyorsa zaten bilgisinin sızdırılması normal bir durum.
Turk Hack Team ile alakası yok.

edit: Zaten şu anki ip adresimi moderatör de görebiliyor.

85.110.191.94 var mı profesyonel birisi hacklesin beni.

Crack kullanıyorsa zaten bilgisinin sızdırılması normal bir durum.
Türk hack Team ile alakası yok.

Edit: Zaten şu anki IP adresimi moderatör de görebiliyor.

Haklısınız hatta herhangi bir Online oyun serverine girince orada yetkili kişiler sizin IP adresinizi görebiliyor cs1.6 gibi birçok Oyun'da Online bir oyuna girerseniz görebiliyorlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı