Merhaba, girdiğim internet sitesinin IP adresimi tespit etmesini nasıl engelleyebilirim? Bir web sitesinde çok sayıda hesap oluşturmak istiyorum. Bunun için aynı cihaz ya da internet ağı üzerinden giriş yaptığımı nasıl gizleyebilirim?
Merhaba, girdiğim internet sitesinin IP adresimi tespit etmesini nasıl engelleyebilirim? Bir web sitesinde çok sayıda hesap oluşturmak istiyorum. Bunun için aynı cihaz ya da internet ağı üzerinden giriş yaptığımı nasıl gizleyebilirim?
Örnek verebilir misiniz?VPN ile olabilir. Ama illegal işler yaparsan çok iyi satıyorlar kendileri.
Örnek verebilir misiniz?
İllegal iş olarak örnek istedim.Satanlardan mı? Her hangi VPN'e gir privacy Policy'de zaten açıkca "satıyorum kardeş." diyor.
illegal bir iş yapmayacağım fakat. Aynı cihaz ya da ağ üzerinden belli bir sayı üzerinde hesap açınca web sitesi limit koyuyor. Bu limiti aşmak için.VPN ile olabilir. Ama illegal işler yaparsan çok iyi satıyorlar kendileri.
İllegal iş olarak örnek istedim.
İllegal bir iş yapmayacağım fakat. Aynı cihaz ya da ağ üzerinden belli bir sayı üzerinde hesap açınca web sitesi limit koyuyor. Bu limiti aşmak için.
Yerel VPN oluşturabilirsiniz. Forumda birkaç tanesinin rehberi olması lazım.
Ayrıca IP adresi gizleme ve birden çok hesap deyince aklıma Technopat geldi nedense.![]()
Technopat değilYerel VPN oluşturabilirsiniz. Forumda bir kaç tanesinin rehberi olması lazım.
Ayrıca IP adresi gizleme ve birden çok hesap deyince aklıma Technopat geldi nedense.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.