IP ve kişisel bilgilerin izinsiz erişimi mümkün mü?

579182

Decapat
Merhaba, bir platformda gezerken biri “sigortalı iş bul” gibi bir şey dedi, sonra “sen görürsün” diye yazdı. Çalışmadığımı nereden biliyor? IP çalarak ya da başka yollarla bu bilgime nasıl ulaşıyorlar? Sadece adres görüyorlar, hatta onu da görmüyorlar diye biliyordum. Sizin bilginiz var mı? Şikayet etmeli miyim? Belki ben yanlış anlamışımdır ama yoksa neden “sen görürsün” diye yazsın?

Son düzenleyen: Moderatör:

Kalk camını kapat desem evinin içinde olduğumu düşünücek misin? Rahat ol bi şey olmaz.

Ad soyad vs kişisel bilgi vermediysen panel işi zor IP'den yaklaşık adres bulabilir en fazla, kendine gereksiz panik yaratma.
Soyad vermedim adımı biliyor bilgi vermedim tek sosyal medyadan gördü ve öle yazdı

Panelden sadece T.C. kimliginizi bulup anca tehdit eder merak etmeyin hiçbir şey yapamaz rahatsiz edici olmaya baslarsa sikayette bulunabilirsiniz.
Biri e devletten bilgilerinizi görür numara felan arar birilerini yazmış forumda panel e deblet demekmiş heralde

Hepimizin bilgileri çalındı yada çaldırıldı neyse bi şekilde hepimizin bilgileri ortada çok takılmamak lazım hacı.

Yazdıkların çocuksu geldiyse bundan dolayı demiştir bir şey olmaz takma kafana. Avukatıma konuşmaları verdim o ilgilenecek yazarsan korkudan bir daha yazamaz. Biz de zamanında blöf yaptık milleti korkutmak için neler neler yazdık aynı şekilde bana da yazdılar sonuç yazdıklarımızla kaldık.

Soyad vermedim adımı biliyor bilgi vermedim tek sosyal medyadan gördü ve öyle yazdı.

Biri e devletten bilgilerinizi görür numara falan arar birilerini yazmış forumda panel e deblet demekmiş herhalde.

Yok be dostum hiçbir şey yapamaz çocuk isleri bunlar kendilerini hekir saniyorlar

Şuan onu bulamam bir yayında gördüm sadece ve ismi felan kim olduğu yok hiç kullanıcı adını da bilmiyorum
Ha birde yayında denk geldiyse hiç tınlama aga 3-5 saniyede senin bilgilerini bulamaz görmezden gelip keyfine bakıcan hiç bir şey olmaz.

Yazamam işte kullanici adını bilmiyorum bir yayında geçici olarak gördüm bir şey yazmadım olay şu bir şey yazdı bende sen kimsin dedim sonra oda sigortalı iş bul dedi bende sanane dedim sonra sen görürsün şimdi dedi sonra çıktım yayından

Ha birde yayında denk geldiyse hiç tınlama aga 3-5 saniyede senin bilgilerini bulamaz görmezden gelip keyfine bakıcan hiç bir şey olmaz.
15 dkk yayında durdum ama bi gitti sonra geri geldi 2 dkk felan sonra sigortalı iş bul dedi ama 15 dkk durdum yayında belkide en başından başlattı paneli

Diğer konularına da göz gezdirdim ve bence ciddi bir takıntı problemin var, rahat ol bir şey olmayacak.
Onları ben yazmadım. Bu ilk yazdığım konu

Diğer konularına da göz gezdirdim ve bence ciddi bir takıntı problemin var, rahat ol bir şey olmayacak.
Panelden bilgi çalınması hakkında birşeyler görmüştüm yalansa sorun yok çok ciddi bişi diye kalmış aklımda.Ha bu arada takıntı sorunum yok o konular benim değil öncekiler bu yazdığım ilk konu benim sadece paneli çok abarttım heralde öyle bilgiler okudum cunku

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…