IP ve MAC adresi değişimi

ethsea

Kilopat
Merhaba. eBay satıcı hesabım uzun süre girmediğim için askıya alınmış ve süresiz kapatılmış. Boşluğuma geldi, aynı cihazdan yeni hesap açtım. O da kapatıldı.

Şimdi eBay botlarına yakalanmadan yeni hesap açabilmem için cihazın Wi-Fi kartını değiştirirsem MAC adresi değişeceğini düşünüyorum fakat emin değilim. IP konusunuda modeme reset atarak çözebilirim.

Sorum şu; Wi-Fi kartı değişince MAC adresi değişir mi?
Yoksa yeni cihaz ve mobil modem almak durumunda kalacağım.
Sevgiler.

Merhaba. eBay satıcı hesabım uzun süre girmediğim için askıya alınmış ve süresiz kapatılmış. Boşluğuma geldi, aynı cihazdan yeni hesap açtım. O da kapatıldı.

Şimdi eBay botlarına yakalanmadan yeni hesap açabilmem için cihazın Wi-Fi kartını değiştirirsem MAC adresi değişeceğini düşünüyorum fakat emin değilim. IP konusunuda modeme reset atarak çözebilirim.

Sorum şu; Wi-Fi kartı değişince MAC adresi değişir mi?
Yoksa yeni cihaz ve mobil modem almak durumunda kalacağım.
Sevgiler.

Bunu kullanıyorum ben Mac adres değiştirmek için.

Bunu kullanıyorum ben Mac adres değiştirmek için.
Bu kadar basit mi yani? son şansım oldugu için biraz temkinli gitmek zorundayım. Önceden pasaportla açmıştım sonra kimlikle hesap açtım şuan ehliyetle açacağım. Deneme yanılma şansım yok yani :)
Benim gibi engellendıgınız bir site için denediniz mi yok öylesine mac adresi değiştirdiğiniz bir program mı? teşekkürler

Son düzenleme:
Bu kadar basit mi yani? Son şansım oldugu için biraz temkinli gitmek zorundayım. Önceden pasaportla açmıştım sonra kimlikle hesap açtım şu an ehliyetle açacağım. Deneme yanılma şansım yok yani :)
Benim gibi engellendıgınız bir site için denediniz mi yok öylesine MAC adresi değiştirdiğiniz bir program mı? Teşekkürler.

Öylesine kullanıyordum fakat bir araştırın derim muhtemelen Mac değiştiriyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı