IPA nereden yüklenir?

hayır jailbreak olmadan yapmak istiyorum scarlet gibi bir uygulama ile ancak scarlet çalışmıyor bir alternatifi var mı?
Hocam alternatifi olsa bile şuan da piyasadaki bütün siteler ve uygulamalar revoked. İsterseniz kendiniz bakın ama geliştiriciler durgun. AppValley: AppValley® – Official App Library appdb: Independent marketplace for iOS, iPadOS, MacOS, Apple devices. Publish your apps for free independently. Install apps that you want securely and privately. - appdb AppCake: Cracked iOS & Mac App Store Apps Free Download | AppCake

revoked ne demek
Sertifikanın geçersiz hale gelmesi demektir. Bazı zamanlar işe yarayabilecek meşakkatli yöntemler var
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
buradan inceleyebilirsiniz. Ayrıca bu tür konularda her zaman yardım için beni etikleyebilirsiniz.

dnscloak mı ne demiş birisi ancak o bizim bölgemizde kullanılamıyormuş hocam onun için bir çare var mı?

dnscloak mı ne demiş birisi ancak o bizim bölgemizde kullanılamıyormuş hocam onun için bir çare var mı?
Hocam, dnscloak artık hiçbir ülkede kullanılamıyor geliştirici büyük ihtimalle uygulamanın AppStore’da durması için gereken parayı ödeyemedi veya Apple, uygulama güvenilmeyen proxy kullanmaya yardımcı olduğu için kaldırdı. Şuanlık sizin için alternatif yok gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı