iPad 1. nesil 2. monitör olarak kullanmak için program önerisi

1Mehmet_Bey

Decapat
Daha fazla  
Bugün teyzem 4 tane cihaz verdi. iPad 1. nesil, iPhone 6S yurt dışı ve 1 yıllık, 2018 model Lenovo tablet ve bir tane Huawei tablet. Diğer tabletlerin modellerini yazmadım çünkü çalışmıyorlar (Huawei olan açılıyor fakat 3 saattir şarjda olmasına rağmen açıldıktan 2 sn sonra falan şarj az deyip kapanıyor, Lenovo tablet ise şarja takınca üstteki kırmızı bildirim ışığı yanıyor ancak cihazı açmaya çalışınca herhangi bir hareketlilik olmuyor. Teyzem bu cihazlar işine yaramadığı için ve benim de bir şeyleri parçalayıp içindeki parçaları topladığımı bildiğinden bana verdi. Baktım iPad ve 6S çalışıyor dedim bunları parçalamayayım, değerlendireyim.

Konumuza dönelim: IPad'in ısınma sorunu var ve ısınınca dokunmatiği sapıtıyor (bu ısınma çok değil, ortalama bir telefonu günlük kullanımda kullanırken ne kadar ısınırsa tablet de o kadar ısınıyor.) Bu nedenle normal bir şekilde kullanamıyorum, ben de dokunmatiğinin kablosunu söküp 2. monitör olarak kullanmaya karar verdim. 2. monitör olarak kullanmam için önerebileceğiniz programlar var mı?

iPad OS 9.3.5 kullandığı için spacedesk falan kullanamıyorum, xdisplay denedim programı bilgisayardan açınca birkaç saniye sonra kapanıyor ve IPad'i algılamıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı