IPad 10 mu Galaxy Tab S9 FE+ mı?

Çok teşekkür ederim yönlendirmeleriniz için sonuç olarak Huawei MatePad 11 almayı düşünüyorum yanında kalemiyle beraber ayrıca kulaklıklarını da alarak bir ekosistem kurmayı düşünüyorum.

Hayırlı olsun şimdiden. Bu arada MatePad kaleminden iPad Pro gibi çok ileri seviye bir çizim performansı beklemeyin.
Biraz gecikme yapıyor. Aldıktan sonra hayal kırıklığına uğramayın diye diyorum.

Hayırlı olsun şimdiden. Bu arada MatePad kaleminden iPad Pro gibi çok ileri seviye bir çizim performansı beklemeyin.
Biraz gecikme yapıyor. Aldıktan sonra hayal kırıklığına uğramayın diye diyorum.

Sadece not ve PDF düzenlemek için kullanacağım.
Ayrıca telefonumu da yenilemeyi planlıyordum şu an Oppo yerine Huawei alarak ekosistemi büyütmeyi amaçlıyorum.
Zaten daha önce hiçbir tablet kullanmadığım için kalemler arası farkı fark etmem diye düşünüyorum.

Çok teşekkür ederim yönlendirmeleriniz için sonuç olarak Huawei MatePad 11 almayı düşünüyorum yanında kalemiyle beraber ayrıca kulaklıklarını da alarak bir ekosistem kurmayı düşünüyorum.
Hayırlı olsun, alırken Huaweninin kendi sitesinden 8 gb olan 2023 versiyonunu alın, Hepsiburadaki 6 gb ramli versiyonu sanırım. Vergi indirimine dahil mi değil mi bilmiyorum, eğer aklınız karışırsa direkt Hb üzerinden 11.5 modelini de alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…