IPad 10 mu Galaxy Tab S9 FE+ mı?

Hocam MatePad 11.5'teki 7 gen 1 işlemcisi Samsung üretimi. MatePad 11'deki 865 TSMC üretimi ve daha performanslı bir işlemci.
Tabii MatePad 11.5 de üzmez.

Sitede gezinirken Huawei MatePad Air gözüme çarptı o nasıldır sizce?
Fiyat olarak daha ucuz ve kayda değer bir performans farkı var.

Fiyat performans oranı azalıyor hocam. Zaten 888 ile 865 arasındaki farkı anlamazsınız. Ekran konusunda da o kadar bir fark yok.
Ekran ve işlemci konusunda daha iyi gibi görünüyordu fiyat farkına neden değmez?

Huawei ne kadar iyi ozellikli olursa olsun tercih etme Google'ı emülatör tarzi bir şey uzerinden kullaniyorsun can sıkıcı bir durum bence.
Hocam 1-2 dokunuş fazla yapıyorsunuz ayrıca çoğu zaman google ile işiniz bile olmayacak. Alternatif uygulamalar var.
YouTube için mesela vanced kullanabilirsiniz hem de reklamsız olur. Tarayıcı olarak opera brave gibi zibilyon tane alternatif tarayıcı var. Haritalarda zaten yandex haritalar daha iyi. Tabii illaki Google tarayıcı kullanacağım derseniz 1-2 dokunuş fazla yapmak can sıkmaz diye düşünüyorum.

Ekran ve işlemci konusunda daha iyi gibi görünüyordu fiyat farkına neden değmez?
Aradaki fark 500-1000 tl değil ki, 3000-4000 tl en az, ki 865 de 7 gen 1 de 8gb ram ile gayet yeterli ve uyumlu çalışabilecek işlemciler, o paranın yarısına kalem alır, kalan yarısını da istediğiniz gibi harcarsınız.

Aradaki fark 500-1000 TL değil ki, 3000-4000 TL en az, ki 865 de 7 gen 1 de 8 GB RAM ile gayet yeterli ve uyumlu çalışabilecek işlemciler, o paranın yarısına kalem alır, kalan yarısını da istediğiniz gibi harcarsınız.

Çok teşekkür ederim yönlendirmeleriniz için sonuç olarak Huawei MatePad 11 almayı düşünüyorum yanında kalemiyle beraber ayrıca kulaklıklarını da alarak bir ekosistem kurmayı düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı