Selam. Günlük kullanım için ve çizim, karalama için iPad 10. nesil almaya karar verdim. İşlemcisi A14 bionic, şu an iPhone 13 kullanıyorum o da A14 bionic kullanıyor. Yeteceğini düşünüyorum. Yanında 1.nesil kalem de alacağım, fakat birkaç sorum var.
Yazılım kodlama çalışılır mı? Bilgisayarım zaten var fakat klavyeli kılıf ile ya da ek Bluetooth klavye ile arada yazılım da çalışmak istiyorum.
Genelde çizimleri iPad Pro da yapıyorlar, 10.nesilde de çizim yapılır mı? Ne farkı olur. Önereceğiniz program var mı? Piksel art ve genel çizim.
Kod yazıp çalıştırmak değil de pratik yapmak vb için soruyorum.iPad ile yazılım yapabilmeniz için VS Code'u ana bilgisayarınızdan remote kontrol ile açmanız gerekir. Daha sonra iPad ile kod yazabilirsiniz bilgisayarınıza bağlanarak.
Kod yazıp çalıştırmak değil de pratik yapmak vb için soruyorum.
Uzun ömürlü bir cihaz mıdır sizce?Eğer notlardan yazıp bilgisayarda çalıştıracaksanız tabii ki de alabilirsiniz hocam.
Sorunuzla pek alakalı değil ama üniversite okuyorsanız, (ya da okuyan bir tanıdığınız varsa) Apple öğrencilere özel indirimler yapıyor ve tablet alana yanında kalem hediye ediyor. Kampanya bu sene için sona erdi ancak genelde her sene oluyor. (2023 yılında 13 Temmuz-23 Ekim arasında oldu.) Eğer bekleyebilirim derseniz bu kampanya aklınızda olsun. Bi Apple Pencil 3-4 bin liradan başlıyor, çok da az bir miktar değil.Selam. Günlük kullanım için ve çizim, karalama için iPad 10. nesil almaya karar verdim (bütçem Air'e yetmiyor). 10. nesilin işlemcisi A14 bionic, şu an iPhone 13 kullanıyorum o da A14 bionic kullanıyor. Yeteceğini düşünüyorum. Yanında 1.nesil kalem de alacağım, fakat birkaç sorum var.
Yazılım kodlama çalışılır mı? Bilgisayarım zaten var fakat klavyeli kılıf ile ya da ek Bluetooth klavye ile arada yazılım da çalışmak istiyorum.
Genelde çizimleri iPad Pro da yapıyorlar, 10.nesilde de çizim yapılır mı? Ne farkı olur. Önereceğiniz program var mı? Piksel art ve genel çizim.
Uzun ömürlü olur mu? Bu kadar para verip 2 3 yılda kasacak bir cihaz istemiyorum.
Sorunuzla pek alakalı değil ama üniversite okuyorsanız, (ya da okuyan bir tanıdığınız varsa) Apple öğrencilere özel indirimler yapıyor ve tablet alana yanında kalem hediye ediyor. Kampanya bu sene için sona erdi ancak genelde her sene oluyor. (2023 yılında 13 Temmuz-23 Ekim arasında oldu.) Eğer bekleyebilirim derseniz bu kampanya aklınızda olsun. Bir Apple Pencil 3-4 bin liradan başlıyor, çok da az bir miktar değil.
DÜZELTİYORUM
Kampanya iPad 10. nesil için geçerli değilmiş, yanlış yönlendirdim kusura bakmayın.
Doğru söylüyorsunuz, ne yazık ki öyle. Ben de IPad Air 5 için para biriktiriyorum. Her yaz ABD'ye gidip gelen bir tanıdığımız var. 500-600 dolar verip oradan aldıracağım.Şu an zaten öğrenci indirimi ile alıyorum. Yıl başından sonra her şeye zam geleceğini düşünüyorum. Bu konuda çok çektim bekleyerek maalesef. Kampanya kesin olsa ve şu anki fiyat kalacak olsa iPad Air alırdım. Dediğim gibi ülkemizde beklemek zarar ettiriyor.
Öğrenci indirimi ile iPad ve kalem 19998 TL'ye geliyor.
Benim de tanıdığım olsa kesinlikle ben de oradan aldırırdım, ama maalesef.Doğru söylüyorsunuz, ne yazık ki öyle. Ben de IPad Air 5 için para biriktiriyorum. Her yaz ABD'ye gidip gelen bir tanıdığımız var. 500-600 dolar verip oradan aldıracağım.