Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Sistem MSI RX 6800 Gaming Z Trio 16GB | Ryzen 5 7600 | 32 GB 6000MHz DDR5 Ram | Monitör Dell S2721DGFA 27" 2K 165hz IPS | Klavye Theory TH80 Pro | Mouse Razer Viper V3 Pro
Selam. Günlük kullanım için ve çizim, karalama için iPad 10. nesil almaya karar verdim (bütçem Air'e yetmiyor). 10. nesilin işlemcisi A14 bionic, şu an iPhone 13 kullanıyorum o da A14 bionic kullanıyor. Yeteceğini düşünüyorum. Yanında 1.nesil kalem de alacağım, fakat birkaç sorum var.
Yazılım kodlama çalışılır mı? Bilgisayarım zaten var fakat klavyeli kılıf ile ya da ek Bluetooth klavye ile arada yazılım da çalışmak istiyorum.
Genelde çizimleri iPad Pro da yapıyorlar, 10.nesilde de çizim yapılır mı? Ne farkı olur. Önereceğiniz program var mı? Piksel art ve genel çizim.
Uzun ömürlü olur mu? Bu kadar para verip 2 3 yılda kasacak bir cihaz istemiyorum.
Yazılım kodlama çalışılır mı? Bilgisayarım zaten var fakat klavyeli kılıf ile ya da ek Bluetooth klavye ile arada yazılım da çalışmak istiyorum.
Genelde çizimleri iPad Pro da yapıyorlar, 10.nesilde de çizim yapılır mı? Ne farkı olur. Önereceğiniz program var mı? Piksel art ve genel çizim.
Uzun ömürlü olur mu? Bu kadar para verip 2 3 yılda kasacak bir cihaz istemiyorum.