Sıfır ve Apple Store'dan alacağım aradaki farka değer mi? Çoğunlukla oyun oynayacağım. Ama derste çalışacağım için kalem de lazım, hangisi kalemle uyumlu ve daha performanslıdır?
Sıfır ve Apple Store'dan alacağım aradaki farka değer mi? Çoğunlukla oyun oynayacağım. Ama derste çalışacağım için kalem de lazım, hangisi kalemle uyumlu ve daha performanslıdır?
Tasarım haricinde göze batan bir değişiklik yok. Ben 10.Nesil almıştım Geçen sene 13 kasımda. Şu anki aklım olsa İpad Air'e yönelirdim. Kalem yüzünden. İstersen daha da açarım konuyu.
Apple'ın kendi sitesinde 18609TL hâlâ daha pahalı almak için sebep yok kafası güzel olana bak üstelik üniversite öğrencilerine yapılan indirimde iPad ve iPad Mini yazmıyor bile en aşağı iPad Air var
Düzenleme. Harbiden 16.779tl yazıyor 2 dakika önce baktım ne değişiyor la?
Apple'ın kendi sitesinde 18609TL hâlâ daha pahalı almak için sebep yok kafası güzel olana bak üstelik üniversite öğrencilerine yapılan indirimde iPad ve iPad Mini yazmıyor bile en aşağı iPad Air var
Düzenleme. Harbiden 16.779tl yazıyor 2 dakika önce baktım ne değişiyor la?
Apple ile takas yaparak yeni iPad Air alıÅveriÅinizde  -  arası indirim kazanın. Ãstelik hızlı ve ücretsiz gönderim. Apple.com adresinden hemen satın alın
www.apple.com
Kalemi de ücretsiz. Ancak fiyat farkı fazla 10 ve 9. nesil ipadler arasında. 9.nesile yönelin. Apple pencil 1.nesilli modeller de alınmaz gibi geliyor bu zamanda. Ya mini ya da Air'e yönelin.
Bro İpad Minide kalem ekleme yok galiba. Anlamadım mevzuyu. Bu arada ben geçen sene Vatandan almıştım daha 2k falan daha ucuza gelmişti.