iPad 10.nesil vs 9.nesil

Mini 6 da çok küçük.
Kullanım amacıma daha çok uyuyor açıkçası. Telefon gibi kullanacağım. Bence yeterli fakat onu alamıyorsan iPad 10 alıp geçebilirsin, paran yetmiyorsa 9 da gayet güzel seçenek. Biraz eski teknoloji ama.

Kullanım amacıma daha çok uyuyor açıkçası. Telefon gibi kullanacağım. Bence yeterli fakat onu alamıyorsan iPad 10 alıp geçebilirsin, paran yetmiyorsa 9 da gayet güzel seçenek. Biraz eski teknoloji ama.

iPad Air 5'e karar verdim bir de öğrenci indirimi ile 2K daha ucuz ve bedava kalem veriyor.

iPad Air 5'e karar verdim bir de öğrenci indirimi ile 2K daha ucuz ve bedava kalem veriyor.
Hayırlı olsun. M1 çip bazen sorun çıkarabiliyor tam optimize değilmiş diyorlar ama ileride çözerler herhalde. Bir de M1 yüzünden ısınıyormuş.

Hayırlı olsun. M1 çip bazen sorun çıkarabiliyor tam optimize değilmiş diyorlar ama ileride çözerler herhalde. Bir de M1 yüzünden ısınıyormuş.

Sağ olun inşallah sizinde iPad mini 6 nız hayırlı olsun

iPad 10 almayın onun yerine 9 alın. Ekran harici değişikliği pek yok. Kalemleri de aynı.

Hocam Air 5 almaya kara verdim 6 GB Wi-Fi+cellular mı alayım yoksa 256 GB Wi-Fi mi alayım ben zaten oyun vs oynayacağım (telefonum yok dershane vs yerlere götüreceğim.

Son düzenleme:
Sağ olun inşallah sizinde iPad mini 6 nız hayırlı olsun

Hocam Air 5 almaya kara verdim 6 GB Wi-Fi+cellular mı alayım yoksa 256 GB Wi-Fi mi alayım ben zaten oyun vs oynayacağım (telefonum yok dershane vs yerlere götüreceğim.
Eğer internete çok ihtiyacın varsa cellular alabilirsin. PDF indirmek, video izlemek gibi şeyler için lazım.

Tasarım haricinde göze batan bir değişiklik yok. Ben 10.nesil almıştım geçen sene 13 Kasım'da. Şu anki aklım olsa iPad Air'e yönelirdim. Kalem yüzünden. İstersen daha da açarım konuyu.

Kalemle ilgili ne sorunu yasadin acaba? Dersler icin 10. nesil bakiyordum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı