iPad 10. nesil vs Huawei MatePad 11 (2023)

Senato

Kilopat
iPad 10. nesil ve Huawei MatePad 11 2023 versiyonu arasında kaldım.
Huawei ekran konusunda çok çok iyi 120 Hz ekran yenileme oranına sahip ama bildiğiniz gibi Google servisleri ve diğer uygulamalarla ilgili problemler var.
iPad 10. nesil ekran yenileme oranında çok geride kalıyor. Bu yüzden de kararsız kaldım. Sizce hangisini almalıyım?

1688475154703.png

Huawei MatePad 128 GB 11 2023 + Klavye - Kalem - Mouse: 9 Bin TL

1688475241174.png

Apple iPad 10.Nesil 64 GB 10.9: 14 Bin TL

Son düzenleyen: Moderatör:
Huawei ekran konusunda çok çok iyi 120 Hz ekran yenileme oranına sahip ama bildiğiniz gibi Google servisleri ve diğer uygulamalarla ilgili problemler var.
iPad 10. nesil ekran yenileme oranında çok geride kalıyor. Bu yüzden de kararsız kaldım. Sizce hangisini almalıyım?

Eki Görüntüle 1847322

Huawei MatePad 128 GB 11 2023 + klavye - kalem - mouse: 9 bin TL.

Eki Görüntüle 1847325

Apple iPad 10.nesil 64 GB 10.9: 14 bin TL

Huawei değil de Android tarafına baksan iyi olur bence çünkü Huawei de uygulama sorunu çok fazla.

Eki Görüntüle 1847322

Huawei MatePad 128 GB 11 2023 + Klavye - Kalem - Mouse: 9 Bin TL

Eki Görüntüle 1847325

Apple iPad 10.Nesil 64 GB 10.9: 14 Bin TL
Yerinizde olsam 10. nesil alırdım. Tabletlerde android işletim sistemleri bana çok karışık geliyor.

Ben Huawei MatePad 11 kullanıyorum. Almadan önce sizin gibi sorunları düşünüyordum ama aldıktan sonra gördüm ki hiç gerek yok. Şimdiye kadar Google uygulaması olarak hiçbir sıkıntı ile karşılaşmadım. GSpace ile Google hizmetlerini kullanabiliyorsunuz. Ekran olarak, kalem olarak oldukça iyi. Ses kalitesi olarak muazzam. Not alma uygulamaları da mevcut.

10. neslin adı dışında bir özelliği yok, onu belirteyim.

Ben Huawei MatePad 11 kullanıyorum. Almadan önce sizin gibi sorunları düşünüyordum ama aldıktan sonra gördüm ki hiç gerek yok. Şimdiye kadar Google uygulaması olarak hiçbir sıkıntı ile karşılaşmadım. GSpace ile Google hizmetlerini kullanabiliyorsunuz. Ekran olarak, kalem olarak oldukça iyi. Ses kalitesi olarak muazzam. Not alma uygulamaları da mevcut.

10. neslin adı dışında bir özelliği yok, onu belirteyim.
Performansını bende çok beğendim Teknosa'da denemiştim hızı muazzam ama Google hizmetlerine gspace aracılığı ile bağlanmak ne derece güvenli bilmiyorum.

Yerinizde olsam 10. nesil alırdım. Tabletlerde android işletim sistemleri bana çok karışık geliyor.

İşletim sistemi konusunda çok problemim yok aslında. Benim için akıcı olsun hiç kasma donma olmasın yeter.

Performansını bende çok beğendim Teknosa'da denemiştim hızı muazzam ama Google hizmetlerine gspace aracılığı ile bağlanmak ne derece güvenli bilmiyorum.

İşletim sistemi konusunda çok problemim yok aslında. Benim için akıcı olsun hiç kasma donma olmasın yeter.

Kasma donma olmaz muazzam donanımı var tabletin ama iPadOS veya Android çok daha iyi çalışır.

Kasma donma olmaz muazzam donanımı var tabletin ama iPadOS veya Android çok daha iyi çalışır.
Aslında cihaz temelince Android. Şimdiye kadar çalıştıramadığım APK bir ya da iki tane oldu.
Ben de şüpheliydim o konuda ama şu ana kadar olan süreçte bir sıkıntı yaşamadım, yaşayanı da duymadım.

Eki Görüntüle 1847322

Huawei MatePad 128 GB 11 2023 + klavye - kalem - mouse: 9 bin TL.

Eki Görüntüle 1847325

Apple iPad 10.nesil 64 GB 10.9: 14 bin TL

Huawei daha iyi çünkü iPad ile iPhone aynı firma yani IPhone'da güvenlik açığı olursa iPad de de olur ama zaten IPhone'da açık çıktı IPad'e ben güvenmiyorum.
773735.jpg

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı