iPad 10. nesil vs iPad Air 5. nesil

nurcan5246

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar okul için bu iki tabletten birisini almayı düşünüyorum. Gün içinde yoğun bir şekilde kullanacağım. PDF okuma, not tutma vs. yapacağım. Okul için bu iki tabletten hangisi daha uygun olur? Bilgi verirseniz sevinirim. Bütçem 15-25k arası.

Evet hocam gayet güzel en çok beğendiğim yanı ekran süresi 4-4.5 saat kullanımda %20 civarı şarj yedi bence gayet güzel bir değer.
Ben ölçmedim ama boy büyüyünce şarjı daha mı çabuk bitiyordu. Birde bu cihaz saçma sapan uygulamalarda ufaktan bi ısınma yapıyor. PDF uygulamasında ısınıyor. Anlamadım niye.

Ben ölçmedim ama boy büyüyünce şarjı daha mı çabuk bitiyordu. Bir de bu cihaz saçma sapan uygulamalarda ufaktan bir ısınma yapıyor. PDF uygulamasında ısınıyor. Anlamadım niye.

Absürt ısınma sorununa daha iki kere karşılaştım birincisi Call of Duty Warzone o zaten optimizasyondan dolayı. Notability kullanıyorum evet ısınma var beni çok az derecede rahatsız etti fakat yine de olmaması gerekiyor bence cihazın gücünü denemek için PS ve video edit uygulamalarında denedim 4K video edit yaptım ve saçma şekilde not uygulamasıyla aynı ısındı. Kendi not uygulamalarını denerseniz sanırım onlarda ısınma daha az.

Absürt ısınma sorununa daha iki kere karşılaştım birincisi Call of Duty Warzone o zaten optimizasyondan dolayı. Notability kullanıyorum evet ısınma var beni çok az derecede rahatsız etti fakat yine de olmaması gerekiyor bence cihazın gücünü denemek için PS ve video edit uygulamalarında denedim 4K video edit yaptım ve saçma şekilde not uygulamasıyla aynı ısındı. Kendi not uygulamalarını denerseniz sanırım onlarda ısınma daha az.
Hocam ben dosyalardan pdf üzerinde çalışma yapıyorum. Ara ara kameranın etrafında ısınma hissediyorum cayır cayır yanmıyor fakat pdf uygulamasında ısınmıyorda değil. Çalışma yaptığım pdf 400 sayfadan fazla acaba bunun etkisi var mıdır?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı