iPad 10 sürdürülebilirlikte iyi değil oyun için alınmaz.Oyun ağırlıklı kullanacaksan İPad 10 alacaksın. Ders,PDF ağırlıklı kullanacaksan S9FE+ alacaksın. Değişiklik olsun klavyemde olsun diyeceksin ama google servislerinde sıkıntı çekmeyi göze alacaksan da MatePad alacaksın.
Oyun için A14 bionic dururken Exynos 1380 mi kullanacaksın? Hazır kış da geliyor soba niyetine geçer.iPad 10 sürdürülebilirlikte iyi değil oyun için alınmaz.
Oyun için samsung önerdiğimi nereden çıkarttın dostum? iPad 10 yerine 2. el iPad Air 4-5 alınır.Oyun için A14 bionic dururken Exynos 1380 mi kullanacaksın? Hazır kış da geliyor soba niyetine geçer.
Usta allah aşkına bilmediğin konularda yorum yapma ya. İPad Air 4'ün içinde M4 var sanki. Onda da A14 bionic var ve neredeyse 10.nesilin kopyası cihaz. Ben burada konu sahibinin attığı seçenekleri değerlendiriyorum. Adam belki sıfır almak istiyor.Oyun için samsung önerdiğimi nereden çıkarttın dostum? iPad 10 yerine 2. el iPad Air 4-5 alınır.
Ha ikinci el ile uğraşırım temizini bir şekilde denk getiririm bütçemde 1-2 lira artar derse AİR 5 alsın ama sıfırı bile 20 liraya dayandı AİR 5'in.Usta allah aşkına bilmediğin konularda yorum yapma ya. İPad Air 4'ün içinde M4 var sanki. Onda da A14 bionic var ve neredeyse 10.nesilin kopyası cihaz. Ben burada konu sahibinin attığı seçenekleri değerlendiriyorum. Adam belki sıfır almak istiyor.
Dediysek bildiğimiz var. iPad 10da lamine ekran yok yansıma önleyici kaplama yok apple pencil, smart folio desteği yok. İç tasarımı kötü. İlla ipad deniyorsa önerdim ben air 4ü. Ayna değil tablet almak istiyor arkadaş. Air 5te m1 var onu tartışmaya gerek yok.Usta allah aşkına bilmediğin konularda yorum yapma ya. İPad Air 4'ün içinde M4 var sanki. Onda da A14 bionic var ve neredeyse 10.nesilin kopyası cihaz. Ben burada konu sahibinin attığı seçenekleri değerlendiriyorum. Adam belki sıfır almak istiyor.
Ha ikinci el ile uğraşırım temizini bir şekilde denk getiririm bütçemde 1-2 lira artar derse AİR 5 alsın ama sıfırı bile 20 liraya dayandı AİR 5'in.
Sıfır almayı düşünüyorum ilk tabletim ipad 2. Nesildi 12 sene felan oldu sanırım android veya başka bir cihaz deneyimimde olmadı.Usta allah aşkına bilmediğin konularda yorum yapma ya. İPad Air 4'ün içinde M4 var sanki. Onda da A14 bionic var ve neredeyse 10.nesilin kopyası cihaz. Ben burada konu sahibinin attığı seçenekleri değerlendiriyorum. Adam belki sıfır almak istiyor.
Ha ikinci el ile uğraşırım temizini bir şekilde denk getiririm bütçemde 1-2 lira artar derse AİR 5 alsın ama sıfırı bile 20 liraya dayandı AİR 5'in.
Usta allah aşkına bilmediğin konularda yorum yapma ya. İPad Air 4'ün içinde M4 var sanki. Onda da A14 bionic var ve neredeyse 10.nesilin kopyası cihaz. Ben burada konu sahibinin attığı seçenekleri değerlendiriyorum. Adam belki sıfır almak istiyor.
Değer ama tableti ne ağırlıklı kullanacaksınız?Sıfır almayı düşünüyorum ilk tabletim ipad 2. Nesildi 12 sene felan oldu sanırım android veya başka bir cihaz deneyimimde olmadı.
Böyle bir site var öğrenci indirimini kullanabiliyorum güvenilir olduğu söyleniyor aradaki 5k lık fiyat farkına değer mi emin olamadım.iPad Air 10.9 inç Wi-Fi 64GB Mavi MM9E3TU/A - Apple - PT
Apple markalı iPad Air 10.9 inç Wi-Fi 64GB Mavi MM9E3TU/A en uygun fiyatıyla sizleri bekliyor! Apple yetkili satıcısı Pozitif Teknoloji güvencesiyle satın al.www.pt.com.tr
İkisinin arasındaki farkları bilmiyorum yukarda bir link bıraktım aradaki fiyat farkına değer diyorsanız kendimi zorlayıp onu almaya çalışacağım.Dediysek bildiğimiz var. iPad 10da lamine ekran yok yansıma önleyici kaplama yok apple pencil, smart folio desteği yok. İç tasarımı kötü. İlla ipad deniyorsa önerdim ben air 4ü. Ayna değil tablet almak istiyor arkadaş. Air 5te m1 var onu tartışmaya gerek yok.
İnşaat mühendisliği öğrencisiyim victus 16 bilgisayarım var. Genellikle eğitim odaklı kullanacağım pdf not alma office programları vs. Oyun 2. Planda olur. Bilgisayar şarj aleti vs 4kg buluyor taşıması gerçekten çok zor. Çizim işleri hariç pc götürmeme gerek kalmaması için en uzun süre gidecek tableti almayı planlıyorum.Değer ama tableti ne ağırlıklı kullanacaksınız?