iPad 10 vs S9 FE+ vs MatePad Air vs MatePad 11.5s

Enes Arif

Centipat
Daha fazla  
Bu 4 tablet arasında kaldım. Huawei'n hediye ürünleri beni çok kararsız bırakıyor. Oyun, YouTube, PDF, not tutma ve Office(vb) programları kullanabileceğim en mantıklı tableti sebepleriyle birlikte önerirseniz çok sevinirim, farklı önerileriniz varsa onları değerlendirebilirim. Genel manada en uzun ömürlü hangisiyse kasma, donma, güncelleme sıkıntısını en az ve en geç sürede yaşatacak ürünü almayı planlıyorum, önceliğim bu.(Huawei önerenler papermate ekran hakkında bilgi verirlerse çok sevinirim. Arada 3K gibi bir fiyat farkı var, almaya değer bir şey mi bir fikrim yok, telefonum iPhone kullanım kolaylığı ve uzun ömürlü olması açısından IPad'e daha yakınım.)
iPad - 14250
S9FE+ - 15600.
MatePad Air klavye+kalem - 15200
MatePad 11.5s klavye+kalem - 14500

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun ağırlıklı kullanacaksan İPad 10 alacaksın. Ders,PDF ağırlıklı kullanacaksan S9FE+ alacaksın. Değişiklik olsun klavyemde olsun diyeceksen ama google servislerinde sıkıntı çekmeyi göze alacaksan da MatePad alacaksın.

Son düzenleme:
Oyun için samsung önerdiğimi nereden çıkarttın dostum? iPad 10 yerine 2. el iPad Air 4-5 alınır.
Usta allah aşkına bilmediğin konularda yorum yapma ya. İPad Air 4'ün içinde M4 var sanki. Onda da A14 bionic var ve neredeyse 10.nesilin kopyası cihaz. Ben burada konu sahibinin attığı seçenekleri değerlendiriyorum. Adam belki sıfır almak istiyor.

Usta allah aşkına bilmediğin konularda yorum yapma ya. İPad Air 4'ün içinde M4 var sanki. Onda da A14 bionic var ve neredeyse 10.nesilin kopyası cihaz. Ben burada konu sahibinin attığı seçenekleri değerlendiriyorum. Adam belki sıfır almak istiyor.
Ha ikinci el ile uğraşırım temizini bir şekilde denk getiririm bütçemde 1-2 lira artar derse AİR 5 alsın ama sıfırı bile 20 liraya dayandı AİR 5'in.

Ha ikinci el ile uğraşırım temizini bir şekilde denk getiririm bütçemde 1-2 lira artar derse AİR 5 alsın ama sıfırı bile 20 liraya dayandı AİR 5'in.
Dediysek bildiğimiz var. iPad 10da lamine ekran yok yansıma önleyici kaplama yok apple pencil, smart folio desteği yok. İç tasarımı kötü. İlla ipad deniyorsa önerdim ben air 4ü. Ayna değil tablet almak istiyor arkadaş. Air 5te m1 var onu tartışmaya gerek yok.

Sıfır almayı düşünüyorum ilk tabletim ipad 2. Nesildi 12 sene felan oldu sanırım android veya başka bir cihaz deneyimimde olmadı.

Böyle bir site var öğrenci indirimini kullanabiliyorum güvenilir olduğu söyleniyor aradaki 5k lık fiyat farkına değer mi emin olamadım.

Sıfır almayı düşünüyorum ilk tabletim ipad 2. Nesildi 12 sene felan oldu sanırım android veya başka bir cihaz deneyimimde olmadı.

Böyle bir site var öğrenci indirimini kullanabiliyorum güvenilir olduğu söyleniyor aradaki 5k lık fiyat farkına değer mi emin olamadım.
Değer ama tableti ne ağırlıklı kullanacaksınız?

Dediysek bildiğimiz var. iPad 10da lamine ekran yok yansıma önleyici kaplama yok apple pencil, smart folio desteği yok. İç tasarımı kötü. İlla ipad deniyorsa önerdim ben air 4ü. Ayna değil tablet almak istiyor arkadaş. Air 5te m1 var onu tartışmaya gerek yok.
İkisinin arasındaki farkları bilmiyorum yukarda bir link bıraktım aradaki fiyat farkına değer diyorsanız kendimi zorlayıp onu almaya çalışacağım.

Değer ama tableti ne ağırlıklı kullanacaksınız?
İnşaat mühendisliği öğrencisiyim victus 16 bilgisayarım var. Genellikle eğitim odaklı kullanacağım pdf not alma office programları vs. Oyun 2. Planda olur. Bilgisayar şarj aleti vs 4kg buluyor taşıması gerçekten çok zor. Çizim işleri hariç pc götürmeme gerek kalmaması için en uzun süre gidecek tableti almayı planlıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı