iPad 11(A16) alınır mı?

Endlast

Decapat
Daha fazla  
İnternette ve de özellikle TikTok'da çok fazla ortadan yamulma ile ilgili video gördüm. Ben şimdi 10.sınıfım 11 12 de sınav hazırlığında kullanırım ve şu an ise eğlence amaçlı kullanırım diye almayı düşünüyordum ama keşfette ki bu yamulma videolarını görünce kafamda soru işaretleri oluştu. Yeni bir model çıkana kadar beklemeli miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yamulma işi kılıfla alakalı. Onun dışında iphoneun varsa harika cihaz.

İnternette ve de özellikle TikTok'da çok fazla ortadan yamulma ile ilgili video gördüm. Ben şimdi 10.sınıfım 11 12 de sınav hazırlığında kullanırım ve şu an ise eğlence amaçlı kullanırım diye almayı düşünüyordum ama keşfette ki bu yamulma videolarını görünce kafamda soru işaretleri oluştu. Yeni bir model çıkana kadar beklemeli miyim?

Tek handikapı 60Hz olması onun harici Süper cihaz bide 128 GB olması eksi yazabilir.

Yamulma işi kılıfla alakalı. Onun dışında iphoneun varsa harika cihaz.
İphone um yok

Klavye + Kalem ile kullanacaksan o fiyatlara Honor Magic 2 de düşünebilirsin.
Hocam Android tabletler bana pek uzun ömürlü hissi vermiyor. Çevremde ipad kullanıcıları uzun yıllar kasma donma olmadan kullanıma devam ederken Android'ler güncelleme aldıkça yavaşlıyor gibi.

Tek handikapı 60Hz olması onun harici Süper cihaz bide 128 GB olması eksi yazabilir.
Yamulma durumu gerçekten bir sorun mu sizce yoksa genel olarak kitlenin yanlış kullanımı mı?
Klavye + Kalem ile kullanacaksan o fiyatlara Honor Magic 2 de düşünebilirsin.

İphone um yok

Hocam Android tabletler bana pek uzun ömürlü hissi vermiyor. Çevremde ipad kullanıcıları uzun yıllar kasma donma olmadan kullanıma devam ederken Android'ler güncelleme aldıkça yavaşlıyor gibi.
Android'e göre değişir giriş orta segment üzer.

IPhone'um yok.

Hocam Android tabletler bana pek uzun ömürlü hissi vermiyor. Çevremde iPad kullanıcıları uzun yıllar kasma donma olmadan kullanıma devam ederken Android'ler güncelleme aldıkça yavaşlıyor gibi.

Yamulma durumu gerçekten bir sorun mu sizce yoksa genel olarak kitlenin yanlış kullanımı mı?

Normalden fazla raporlanmış, yukarıdaki arkadaşın dediği gibi kılıf kaynaklı duruyor.

İphone um yok

Dediğim gibi önce neden aldığını bilmek önemli. Ben sana önerdiğim cihazı almayı düşünüyorum telefon ve saatim Apple olmasına rağmen.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı