iPad 11 A16 mı Huawei MatePad 11.5 mi?

Alperen Aydemir

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle iyi sosyaller. Ders çalışmak ve not tutmak için bir tablet bakıyorum. Bu iki model arasından kaldım. Araştırdığım kadarıyla Huawei marka cihazın ekranı 120 Hz ve pappermate teknolojisi sayesinde yazı yazarken gözü daha az yorup kağıdımsı bir deneyim sağlıyor. Ayrıca yanında kalem hediye geliyor ve buna rağmen IPad'den daha uygun fiyatlı. Fakat duyduğum kadarıyla Huawei cihazlarda Google uygulamaları biraz sıkıntılıymış. Sizce hangisini tercih etmeliyim?
1)Apple 11
2)Satın Al HUAWEI MatePad 11.5 2025 - HUAWEI Online Mağazası

Google sorun değil GBox ile Google servislerine erişebilirsin not tutmak için de kalem hediyeli olan Huawei daha iyi gibi.

Öncelikle iyi sosyaller. Ders çalışmak ve not tutmak için bir tablet bakıyorum. Bu iki model arasından kaldım. Araştırdığım kadarıyla Huawei marka cihazın ekranı 120 Hz ve pappermate teknolojisi sayesinde yazı yazarken gözü daha az yorup kağıdımsı bir deneyim sağlıyor. Ayrıca yanında kalem hediye geliyor ve buna rağmen IPad'den daha uygun fiyatlı. Fakat duyduğum kadarıyla Huawei cihazlarda Google uygulamaları biraz sıkıntılıymış. Sizce hangisini tercih etmeliyim?
1)Apple 11
2)Satın Al HUAWEI MatePad 11.5 2025 - HUAWEI Online Mağazası
Maksimum bütçeniz nedir? Daha iyilerini önerebiliriz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı