iPad 11 A16 vs Samsung Galaxy Tab S10 Plus

dexter13

Yoctopat
Daha fazla  
iPad 11 A16 alırsam kalem de alacağım aynı fiyate denk geliyorlar bu yüzden kararsız kaldım. Samsung Galaxy Tab S10 Plus kalemle geliyor ekran olarak bayağı önde bir de yapay zeka özellikleri var.
Dizi / film izlemeyi, oyun oynamayı seven biriyim. Aynı zamanda ders çalışacağım.
Not: Kafa dağıtmak için ara sıra 1, 2 saat yayın açıyorum sohbet ederek oyun oynuyorum. Ve Windows laptopun var.
(Acil yardımcı olursanız sevinirim fiyatlar artmadan) teşekkürler.

iPad 11 A16 alırsam kalem de alacağım aynı fiyate denk geliyorlar bu yüzden kararsız kaldım. Samsung Galaxy Tab S10 Plus kalemle geliyor ekran olarak bayağı önde bir de yapay zeka özellikleri var.
Dizi / film izlemeyi, oyun oynamayı seven biriyim. Aynı zamanda ders çalışacağım.
Not: Kafa dağıtmak için ara sıra 1, 2 saat yayın açıyorum sohbet ederek oyun oynuyorum. Ve Windows laptopun var.
(Acil yardımcı olursanız sevinirim fiyatlar artmadan) teşekkürler.

Oyun cok cok onemliyse, cizim onemliyse, ya da Apple ekosistemine alistiysan iPad.
Geri kalan seyler onemliyse Samsung.

Yanıtın için teşekkürler. Oyun o kadar da önemli değil ara sıra yayın açtığımda sıkıntı çıkartmasın yeter. Ayrıca 4 senedir Android kullanıyorum.

Anladim. Samsung sizin icin kusursuz bir secim olur. Ekranin renk kalitesi neredeyse mukemmel. Islmecisi 8 gen 3'ten daha iyi ve su an en iyi 3. Android islemcisi. Android ekosistemine alismaniz da Samsung'u daha cazip kiliyor.

Sizin için S10+ daha iyi olur, iPad düşünüyorsanız A16 yerine Apple'ın sitesinden M3 Air bakın öğrenci sadece üniversite öğrencisi birini bulmanız gerek pencil Pro yanında bedava geliyor.

Teşekkürler kankam baktım Apple'ın sitesinden hiçbir şey yapmadan belge vesayri girmeden sepete ekledim iPad Air M3 11 inç, pencil Pro, 20W adaptör 28.350 lira tutuyor şimdi daha kararsız kaldım ekosistem konusunda sorunum yok IPhone'da kullandım Samsung da.

Anladim. Samsung sizin icin kusursuz bir secim olur. Ekranin renk kalitesi neredeyse mukemmel. Islmecisi 8 gen 3'ten daha iyi ve su an en iyi 3. Android islemcisi. Android ekosistemine alismaniz da Samsung'u daha cazip kiliyor.

Teşekkürler Air M3 ile onun arasındayım şu an birkaç gün içinde karar verip sipariş vereceğim.

Teşekkürler kankam baktım Apple'ın sitesinden hiçbir şey yapmadan belge vesayri girmeden sepete ekledim iPad Air M3 11 inç, pencil Pro, 20W adaptör 28.350 lira tutuyor şimdi daha kararsız kaldım ekosistem konusunda sorunum yok IPhone'da kullandım Samsung da.

Geçen senelerde hiçbir belge göndermeden aldığını söyleyenler olmuştu ama normalde siparişi oluşturduğunzda Apple eğitim mail adresine spariş numarası ve fatura sahibinin üniversite öğrencisi olduğuna dair veya öğretim görevlisi olduğuna dair belgeyi 2-3 gün içerisinde gönderilmesini istiyor.

Performans istiyorsanız M3 derim özellikle iPadOS 26 ile gelen güncelleme çoklu pencere kullanımı falan çok iyi ek olarak ekranı Samsung'a bakışla daha az göz yoruyor, Samsung ise güzel bir performans ile çok iyi bir görüntü deneyimi sunuyor.

Geçen senelerde hiçbir belge göndermeden aldığını söyleyenler olmuştu ama normalde siparişi oluşturduğunzda Apple eğitim mail adresine spariş numarası ve fatura sahibinin üniversite öğrencisi olduğuna dair veya öğretim görevlisi olduğuna dair belgedi 2-3 gün içerisidne gönderilmesini istiyor.

Performans istiyorsanız M3 derim özellikle iPadOS 26 ile gelen güncelleme çoklu pencere kullanımı falan çok iyi ek olarak ekranı Samsung'a bakışla daha az göz yoruyor, Samsung ise güzel bir performans ile çok iyi bir görüntü deneyimi sunuyor.

Anladım teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı