iPad 11. nesil 128GB tablet alınır mı?

Michaelbut31

Femtopat
Daha fazla  
Alınır. Apple tablet konusunda çok iyi bence. Fakat HONOR ve Lenovo gibi markaların bazı tablet modelleri de ciddi oranda f/p olabiliyor. Onları da incelemenizi öneririm.

Ayrıca tam olarak ne için kullanacağınızı söylerseniz daha iyi öneriler verebilirim.

Hocam Honor Pad X9 kullanıyordum gerçekten güzel cihaz ama kardeşime verdim. Kendim içinde hem ders hem de oyun/film tarzı şeyler için arıyorum yine de siz önerilerinizi yazabilirsiniz.

Hocam aktif iPhone 13 kullanıyorum.
O zaman Apple harici bir marka tablet almanızı tavsiye etmem. Bütçeniz de göz önünde bulundurulduğunda hem güncel, hem de fiyat/performans bir model olmasıyla dikkat çeken iPad 11. Nesil 128GB sizin için en uygun seçimdir. İlk hayırlı olsun da benden olsun. Güle güle kullanın <3

Hayırlı geceler dilerim.

Eyvallah hocam öneriniz için benim de isteğim iPad 11.nesil almak sizin de önerinizi dikkate alarak inşallah aksilik çıkmazsa tableti alacağım aldıktan sonra size geri dönüş yaparım
Hayırlı geceler.

Eyvallah hocam öneriniz için benim de isteğim iPad 11.nesil almak sizin de önerinizi dikkate alarak inşallah aksilik çıkmazsa tableti alacağım aldıktan sonra size geri dönüş yaparım
Hayırlı geceler.
Teşekkür ederim. İnsanlara bu konularda yardımcı olmak gerçekten de çok hoşuma gidiyor. Yardımcı olabildiysem ne mutlu!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…