iPad 11. nesil 128GB tablet alınır mı?

Michaelbut31

Femtopat
Daha fazla  
Hocam bende Ipad A16 ilr Honor Pad V9 arasında kararsız kaldım. Ne önerirsiniz?
İki üründe oldukça kaliteli ve sizi neredeyse hiç bir konuda üzmeyecek ürünler. Benim tavsiyem eğer Android işletim sistemine ait bir telefon kullanıyorsanız HONOR, eğer iOS işletim sistemine ait bir telefon yani iPhone kullanıyorsanız iPad almanız yönünde.

Şahsen ben iPad taraftarıyım.

Ayrıca Epey sitesinden iki ürünü de karşılaştırmanızı tavsiye ederim.

Bu, hangi ürünün size daha uygun olduğunu anlamanız konusunda oldukça yardımcı olacaktır. Şimdiden hayırlı olsun diyelim. Güle güle kullanın.

Yks sürecinde kullanacağım telefon kullanmayacağım için ekosistem benim için önemli değil. İkiside güzel fakat arasında kaldım. Samsung S10fe yide TFT ekrandan dolayı eledim.

Yks sürecinde kullanacağım telefon kullanmayacağım için ekosistem benim için önemli değil. İkiside güzel fakat arasında kaldım. Samsung S10fe yide TFT ekrandan dolayı eledim.
Ben "iPad taraftarı olduğumu ve yine de Epey sitesinden iki ürünü de karşılaştırmanızın size hangisinin daha uygun olduğunu anlamanız konusunda oldukça yardımcı olacağını" söylemiştim. Galaxy Tab S10FE'yi ben de önermiyorum. Dediğiniz gibi bahsettiğiniz iki modelden birini seçin.

Buyurun bu da link: Honor Pad V9 (256 GB) - Apple iPad 11" (A16) (128 GB) Karşılaştırması - Epey

iPad A16 128GB ile aynı fiyata HONOR Pad V9'un 256GB versiyonunu alanilirsiniz. Böylelikle iki kat daha fazla hafızaya sahip olursunuz.

Ben iPad taraftarıyım ama seçim sizin.

Son düzenleme:
Sağ olun teşekkürler.

Şuan Honor V9’a birazcık daha sıcak bakıyorum. Yarın gidip mağazada ikisini karşılaştıracağım. Yarın karar verirsem isterseniz söyleyebilirim.
Sizi uğraştırmak istemem. Söyleyip söylememek size kalmış. Ama aldıktan sonra da sizi memnun etti mi, iPad veya başka bir model tercih etmediğiniz için pişmanlık duydunuz mu, bunları belirtirseniz sevinirim.

Hayırlı geceler dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…