iPad 12.nesil beklenir mi?

Bütçe
300-500 euro

dunty

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar iPad almayı düşünüyorum. Şu an aklımda iPad A16 var ama çoğu kaynak birkaç ay içinde yeni nesil iPad A18 işlemcisi olacakmış. Sizce beklenir mi? Tam yayınlanma tarihi belli değil sanırım. Siz olsanız ne yapardınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oncelikle ne için kullanacaginizi soylememişsiniz dolayisiyla soyle bir tahmin yurutecegim, performans isteyen işler için kullanacak olsaydiniz M çipli air veya pro modeline yonelirdiniz herhalde. Dolayisiyla not tutmak dizi film izlemek basit oyun oynamak gibi şeylerde kullanacaksiniz gibi. A16'da işinizi hayli hayli gorecektir ama yeni modeli beklerim diyorsaniz da sizin tercihinizdir.

evet not tutmak okul için almak istiyordum. Yeni çıkacak olanda yapay zeka desteği olacağı söyleniyor bu yüzden beklemeli miyim diye düşünüyordum.

evet not tutmak okul için almak istiyordum. Yeni çıkacak olanda yapay zeka desteği olacağı söyleniyor bu yüzden beklemeli miyim diye düşünüyordum.
Hocam Apple Intelligence'ı çok fazla kullanacaginizi sanmam gunluk kullanimda aman aman bi işlevi yok bence. Bir de butce konusu da var, sonucta kaleme de ekstra bi para odeyeceksiniz.

Hocam Apple Intelligence'ı çok fazla kullanacaginizi sanmam gunluk kullanimda aman aman bi işlevi yok bence. Bir de butce konusu da var, sonucta kaleme de ekstra bi para odeyeceksiniz.
Anladım hocam teşekkür ederim, peki kalem ve klavye olarak apple haricinde başka hangi markarları önerirsiniz ?

Anladım hocam teşekkür ederim, peki kalem ve klavye olarak apple haricinde başka hangi markarları önerirsiniz ?
Hocam hiç bilgim yok maalesef, ogrenci indiriminden pencil pro almiştim iPad alirken, klavye almayi da hiç düşünmedim şahsen. Ama smart foliolar gercekten cok pahali. Bildiğim Logitech'in falan klavyeleri vardi ,araştirmak lazim.

Hocam hiç bilgim yok maalesef, ogrenci indiriminden pencil pro almiştim iPad alirken, klavye almayi da hiç düşünmedim şahsen. Ama smart foliolar gercekten cok pahali. Bildiğim Logitech'in falan klavyeleri vardi ,araştirmak lazim.
Teşekkür ettim hocam. İyi akşamlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı