iPad 2 için Jailbreak nedir ve nasıl yapılır?

Tamamdır hocam. Phoenix'i cihazıma kurabildim. Yalnız bir şey sormam lazım. Bu Phoenix'le olan işlemi yaptıktan sonra cihazım sıfırlanır mı? Çünkü cihazımda bir sürü fotoğraf, notlar ve kişiler bulunmakta da.
Jailbreak yapınca cihaz sıfırlanmıyor fakat ne olur ne olmaz yedekleyin.

Jailbreak kurulmuş, tebrikler!
Artık herhangi bir Tweak yükleyerek cihazınızı özelleştirebilirsiniz.

Hocam şöyle bir sorunum var. Cydiayı açabiliyordum az önce video izliyordum. Şu anda Cydiayı açamıyorum. Simgesine tıklıyorum ekrana geldiği gibi kapanıyor. Phoenix üzerinden kickstart Jailbreak dememe rağmen Cydia açılmıyor.

Şu an düzeldi açılıyor.

Geç gördüm hocam yazdığınızı kusura bakmayın.
Ekledim bunu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodan yaptım fakat App Admini indirirken Restart SpringBoard yazısı yerine bende Return Cydia çıkıyor ve yapamıyorum.
Videodaki arkadaş Checkmate Store'yi sıraya ekledikten sonra App Admini indiriyor, ben aynısını yaptığımda fark ettim benim indirme sıramda Cydia Substrate ve Substrate Safe Mode diye 2 şey daha var.

IMG_20230918_100343.jpg

Son düzenleme:
Bu videodan yaptım fakat App Admini indirirken Restart SpringBoard yazısı yerine bende Return Cydia çıkıyor ve yapamıyorum. Videodaki arkadaş Checkmate Store'yi sıraya ekledikten sonra App Admini indiriyor, ben aynısını yaptığımda fark ettim benim indirme sıramda Cydia Substrate ve Substrate Safe Mode diye 2 şey daha var.
Checkmate, Store! için şu repoyu ekleyin: InvoxiPlayGames's Cydia Repo
Belki Checkmate, Store! olmadığı veya respring yapmadığınız için olmuyordur.

Cydia Substrate ve Substrate Safe Mode, SpringBoard çöktüğü zaman tweaklerin yüklenmediği bir moda geçmenizi sağlar. Jailbreak tweak'leri yükleyecekseniz ve görürseniz sıkıntı yok, indirebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı