iPad 2 iOS 9.2.1 güncelleme sorunu

Makaleler
5
Daha fazla  
Profil Kapağı
1522567446
Sorunum başlıktaki gibi, OTA kullanarak 5.0.2 yüklü iPad'e 9.2.1 kurmaya çalışıyorum. İndirdim,Yükle dediğim zaman "Güncelleme Doğrulanıyor" diyor. Biraz bekletiyor ve sonra hata veriyor. iOS 9.2.1 yüklenemedi. Resmi ekleyeceğim.

Cihaz: iPad 2 16 GB 3G A1396

Ekleme: Cihazı sıfırlamış olmama rağmen güncellemeyi doğrularken Hafızada az yer kaldı tarzında bir uyarı geliyor ama 13 GB boş yer var.

Sorunum başlıktaki gibi, OTA kullanarak 5.0.2 yüklü iPad'e 9.2.1 kurmaya çalışıyorum. İndirdim,Yükle dediğim zaman "Güncelleme Doğrulanıyor" diyor. Biraz bekletiyor ve sonra hata veriyor. iOS 9.2.1 yüklenemedi. Resmi ekleyeceğim.

Cihaz: iPad 2 16 GB 3G A1396

Ekleme: Cihazı sıfırlamış olmama rağmen güncellemeyi doğrularken Hafızada az yer kaldı tarzında bir uyarı geliyor ama 13 GB boş yer var.

Sakın geçmeyin ne güzel 5.0.2 yüklu 9.2.1 geçerseniz tablet çoplük olur çok kasar oyun oynarken performansı düşer baya farkla 60 fps bir oyun oynasan 20 fps alırsn

Geçerseniz geri dönemesiniz

Sakın geçmeyin ne güzel 5.0.2 yüklu 9.2.1 geçerseniz tablet çoplük olur çok kasar oyun oynarken performansı düşer baya farkla 60 fps bir oyun oynasan 20 fps alırsn

Geçerseniz geri dönemesiniz
Geçersem geri dönemeyeceğimi iyi biliyorum. JB gibi kavramlara yabancı değilim hatta arkadaşımın cihazını 3 gün önce jailbreak attım. Şair burada bilgisi olduğunu belirtmeye çalışıyor.

Ben bu iPad'ı akrabamlarından birisinden kullanmadığı için aldım, o yüzden 5.0.2 sürümünde. Aslında güncellemezdim ama uygulama bile yükleyemiyorum artık, minimun iOS 7 yüklemem gerek.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı