App Store Güncelleme Bildirimi Sorunu - iOS 9.3, 9.2.1

yasingunaydin

Megapat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Bilimci
Herhangi bir uygulamama güncelleme geldiğinde App Store'a girmeden App Store'un simgesinin yanında bir rakamla belirtilmesi gerekirken bende bu olay olmuyor. İlla App Store'a girmem gerekiyor ki güncellemeleri görebileyim. iOS 9.2.1'de de aynı sorun vardı 9.3'e geçtim büyük umutlarla, yine aynı.

Herhangi bir uygulamama güncelleme geldiğinde App Store'a girmeden App Store'un simgesinin yanında bir rakamla belirtilmesi gerekirken bende bu olay olmuyor. İlla App Store'a girmem gerekiyor ki güncellemeleri görebileyim. iOS 9.2.1'de de aynı sorun vardı 9.3'e geçtim büyük umutlarla, yine aynı.
Dostum bende 9.0 var bende de bazen öyle oluyor ama bazende kendiliğinden güncelliyor.

Merhaba. App Store bildirimini kapatmış olabilirsiniz. Ayarlar > Bildirimler menüsündeki App Store bildirimlerinizi açın.

Bildirimler açık. Belki bir bug olmuştur diye kapatıp tekrar açtım.

App Store'a girip güncellemeler kısmına girmem gerekiyor ki güncelleme gelmişse görünsün. Otomatik güncelleştirmeleri kapalı tutuyorum. Güncelleme geldiğinde App Store'a girmeden App Store simgesinin sağ üstünde rakamla görmem gerekirken bu olay olmuyor.

Yedeklerinizi alıp İTunnes geri yükleme yapın ama işlemleriniz tamamlandığın da yedeklerinizi hemen yüklemeyin biraz bekleyin. Bu süre zarfın da kontrol edin bakalım hata devam ediyor mu? Düzelme var ise muhtemelen yedek dosyalarınız da sorun var ki, geri yükleme yapmayın, yoksa ise yedeğiniz'i geri yükleyin ve tekrar bildirin bakalım. Mümkün ise bu işlemleri yani sıfırlama işlemini DFU moda alarak yapınız.

Yedeklerinizi alıp İTunnes geri yükleme yapın ama işlemleriniz tamamlandığın da yedeklerinizi hemen yüklemeyin biraz bekleyin. Bu süre zarfın da kontrol edin bakalım hata devam ediyor mu? Düzelme var ise muhtemelen yedek dosyalarınız da sorun var ki, geri yükleme yapmayın, yoksa ise yedeğiniz'i geri yükleyin ve tekrar bildirin bakalım. Mümkün ise bu işlemleri yani sıfırlama işlemini DFU moda alarak yapınız.

En kısa sürede deneyeceğim. Teşekkürler. Denediğim zaman geri bildirim yaparım.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı