iPad 4 alınır mı?

ya şimdi sıkıntı oldu da. Netflix'i silmiş arkadaşım şu an yüklemeye çalıştığında haliyle eski sürüm olduğu için kabul etmiyor.

Eski Netflix sürümü bulma şansım var mı nereden bulabilirim. İpad4 ile uyumlu sürüm.
Daha önce Netflix indirilmiş bir iCloud hesabını o iPad'de kullanırsanız indirebilirsiniz. AppStore'da profil gibi bir yerlerde satın alınanlar gibi bir seçenek oluyor. Oradan daha önce o iCloud hesabıyla yüklenmiş tüm uygulamalar gözüküyor. Oradan bulup indirince hangisi uyumluysa onu indiriyor. Yani mümkün.

Daha önce Netflix indirilmiş bir iCloud hesabını o iPad'de kullanırsanız indirebilirsiniz. AppStore'da profil gibi bir yerlerde satın alınanlar gibi bir seçenek oluyor. Oradan daha önce o iCloud hesabıyla yüklenmiş tüm uygulamalar gözüküyor. Oradan bulup indirince hangisi uyumluysa onu indiriyor. Yani mümkün.

tamam ama şöyle bir şey var. şimdi Netflix yüklüyken bir anda sürüm hatası veriyor yani bu sürümde desteğin kesildiği anlamına gelmiyor mu zaten ?

Yani onu da indirsem değişen ne olacak aynı sürümü indireceğim fark eden ne olacak?

tamam ama şöyle bir şey var. şimdi Netflix yüklüyken bir anda sürüm hatası veriyor yani bu sürümde desteğin kesildiği anlamına gelmiyor mu zaten ?

Yani onu da indirsem değişen ne olacak aynı sürümü indireceğim fark eden ne olacak?
Netflix bu durumda hata veriyorsa bilemiyorum. iPad 3'te bu şekilde Word yükleyerek kullanan arkadaşım vardı. Eski Netflix sürümünü bulma şansını sorduğunuz için bu çözümü yazdım.

Netflix bu durumda hata veriyorsa bilemiyorum. iPad 3'te bu şekilde Word yükleyerek kullanan arkadaşım vardı. Eski Netflix sürümünü bulma şansını sorduğunuz için bu çözümü yazdım.

Sağ olun hocam teşekkürler yani çok ilginç ya aynı sürümü ordan yükleyince çalışıyor:)

Videolara baktım galiba şöyle yapmak gerekli. Appstore'dan purchased kısmından yükleniyor, eğer purchased kısmında çıkmazsa, dediğinize benzer şekilde, o uygulama yüklü olacak şekilde bir apple cihazından wife ile yükleyeceğiniz ipad'e bağlanarak o uygulamayı diğer apple cihazlarından yüklüyorsunuz.

Bu şekilde oluyor galiba biraz karışık anlatmış olabilirim ama:)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı