iPad 4. nesil "the iTunes Store is unable to process purchases at this time" hatası

Makaleler
1
Herhangi bir uygulamayi indirmeye kalktigimda bu hatayi aliyorum. Surum 10.3.3 aygit için cikan son surum. Saatim ve tarihim dogru. Apple ID'den ciktim girdim. App Store ve ITunes'tan cikis yaptim. Ag ayarlarimi sifirladim. Bir sonuca varamadim. Aygiti sifirlamak istemiyorum. Sifirlayip ayni hatayi alirsam aygit tamamen isime yaramayacak. Bir cozumu var midir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Herhangi bir uygulamayi indirmeye kalktigimda bu hatayi aliyorum. Surum 10.3.3 aygit için cikan son surum. Saatim ve tarihim dogru. Apple ID'den ciktim girdim. App Store ve ITunes'tan cikis yaptim. Ag ayarlarimi sifirladim. Bir sonuca varamadim. Aygiti sifirlamak istemiyorum. Sifirlayip ayni hatayi alirsam aygit tamamen isime yaramayacak. Bir cozumu var midir?
Sanırım sürümden dolayı iTunes Store çalışmıyor.

Daha düne kadar çalışıyordu.
Konuyu araştırdım daha önceden de bu sorunu yaşayanlar olmuş biraz bekleyin eğer aynı anda bir kaç kişi sizinle aynı sorunu yaşıyorsa Apple bir güncelleme gönderebilir veya güncelleme olmadan düzelebilir ayrıca Apple'ın bu hatayla ilgili makalesini okuyabilirsiniz: App Store, iTunes Store veya diğer Apple servislerine bağlanamıyorsanız buradaki çoğu şeyi denemişsiniz ama belki gözden kaçırdığınız bir şey olabilir.

Sorunun aynısı bende de var. Sorunu çözebildiniz mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı