Ağa erişimsiz güvenli mod içinde, bir antivirüs ile takabilirsiniz.Merhaba, elimde kullanılmış bir SSD var. Ne olur ne olmaz kontrollü takmak istiyorum. Tavsiye edilen bir yöntem var mıdır?
Hocam güvenli moda geçebilmek için bilgisayarı bir başlatmam gerekmiyor mu? SSD'yi direk anakarta takmam gerekecek o yüzden sistemi kapamam lazım.Ağa erişimsiz güvenli mod içinde, bir antivirüs ile takabilirsiniz.
Mavi ekranda takabilirsiniz, yeniden başlatıyor diye biliyorum.Hocam güvenli moda geçebilmek için bilgisayarı bir başlatmam gerekmiyor mu? SSD'yi direk anakarta takmam gerekecek o yüzden sistemi kapamam lazım.
Ben de tam bir yerde okudum, Linux'la bunu yapmaya girişecektim hocam. Aynı mantık sanırsam değil mi? Bu programın bir farkı var mı?Usb'ye yazdir. BIlgisayari USB'den boot et. SSD'in icini kurcala. Baska disklere bulasmasini istemiyorsan iptal edilebilir.
Ben de tam bir yerde okudum, Linux'la bunu yapmaya girişecektim hocam. Aynı mantık sanırsam değil mi? Bu programın bir farkı var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.