iPad 8. nesil vs Xiaomi Mi pad 5

Ben bu nesil konusuna anlam veremedim hâlâ. Geçen yıl çıkan iPad air a14 işlemci kullanıyor 2 gün önce çıkan 9.nesil a13. iPad mini ise a15 kullanıyor. Yani en yeni çıkan en iyisi gibi düşünmeyin fiyattan kırmak için 2-3 yıl önceki işlemciyi kullanıp müşteriyi manipüle ediyorlar.

Ben bu nesil konusuna anlam veremedim hâlâ. Geçen yıl çıkan iPad Air A14 işlemci kullanıyor 2 gün önce çıkan 9.nesil a13. iPad mini ise A15 kullanıyor. Yani en yeni çıkan en iyisi gibi düşünmeyin fiyattan kırmak için 2-3 yıl önceki işlemciyi kullanıp müşteriyi manipüle ediyorlar.

2-3 yıl önceki dediğin işlemcinin kaldırmayacağı oyun yok (A13). Ve F/P tablet olduğunu düşünüyorum o fiyata o güçte bir şey alman şu anda imkansız gibi bir şey.

2-3 yıl önceki dediğin işlemcinin kaldırmayacağı oyun yok (A13). Ve F/P tablet olduğunu düşünüyorum o fiyata o güçte bir şey alman şu anda imkansız gibi bir şey.
Kanka yorumu baştan oku onu kaldırır bunu kaldıramaz gibi bir şey yazmış mıyım? Yeni nesil diye tanıtılan cihazda eski işlemci kullanıyorlar sadece.

Kanka yorumu baştan oku onu kaldırır bunu kaldıramaz gibi bir şey yazmış mıyım? Yeni nesil diye tanıtılan cihazda eski işlemci kullanıyorlar sadece.

İşte yeni nesilde eski işlemci kullanılıyor demişsin de adamlar A15 kullansa iPad Air'in ne anlamı kalacak? Ve fiyatı uçacak yani adamlar ne yapsın? Ve 2 yıl eski olsa bile şu anki çoğu tabletin işlemcisinden güçlü.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı