Arada minimum 500₺ var ve farka değer bir içerik yok. 8. nesil almasını öneririm.
Yalnız biri 32 GB biri 64 GB olarak kıyasla bir de? Ve farka değmez dediğin en az artı 1 yıl.
Arada minimum 500₺ var ve farka değer bir içerik yok. 8. nesil almasını öneririm.
Ben bu nesil konusuna anlam veremedim hâlâ. Geçen yıl çıkan iPad Air A14 işlemci kullanıyor 2 gün önce çıkan 9.nesil a13. iPad mini ise A15 kullanıyor. Yani en yeni çıkan en iyisi gibi düşünmeyin fiyattan kırmak için 2-3 yıl önceki işlemciyi kullanıp müşteriyi manipüle ediyorlar.
Kanka yorumu baştan oku onu kaldırır bunu kaldıramaz gibi bir şey yazmış mıyım? Yeni nesil diye tanıtılan cihazda eski işlemci kullanıyorlar sadece.2-3 yıl önceki dediğin işlemcinin kaldırmayacağı oyun yok (A13). Ve F/P tablet olduğunu düşünüyorum o fiyata o güçte bir şey alman şu anda imkansız gibi bir şey.
Kanka yorumu baştan oku onu kaldırır bunu kaldıramaz gibi bir şey yazmış mıyım? Yeni nesil diye tanıtılan cihazda eski işlemci kullanıyorlar sadece.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.