iPad 9 alınır mı?

Şu an elimde olan laptopu satip üstüne biraz daha ekleyip iPad 9 + pencil almak istiyorum. Sizde iPad 9 alınır mı? Oyun oynamayacağım. Kalemle notlar alıp verilen testleri iPad üzerinden çözmek istiyorum. iPhone kullandığım için baska iPad önerilerinize açığım 10.000 TL bandında. 2. el de olurz.

Bende iPad 9 ve Apple Pencil var. Yazılım okuyorum not almakta dijital imza atmakta ve birçok işte çizim dahi yapıyorum mükemmel bir şey. Fakat laptopunu sattığında oyun oynama isteğin ne olacak? Laptopunda yaptığın işlemlerin çouğunu iPad 9 da yapabilirsin zaten. Ama bence 9 alma 10 al. 9 orta tuşlu ekranı kötü. 10 saçma şekilde çok çok önde. Bence 10 + Apple Pencil ala derim.

Bende 9 vardı satıp ikinci el iPad Air 4 almıştım 9. Nesilin çerçeveleri çok rahatsız ediyor ve ekran boyutu da daha düşük. Biraz baktım ikinci elde 10 bin TL'ye iPad Air 4 ilanları var onlara bakabilirsiniz. 2. Nesil Apple Pencil desteği de iPad 9 ile arasında önemli bir fark.

Şu an elimde olan laptopu satip üstüne biraz daha ekleyip iPad 9 + pencil almak istiyorum. Sizde iPad 9 alınır mı? Oyun oynamayacağım. Kalemle notlar alıp verilen testleri iPad üzerinden çözmek istiyorum. iPhone kullandığım için baska iPad önerilerinize açığım 10.000 TL bandında. 2. el de olurz.
Merhaba. İleride bilgisayara ihtiyacınız olmayacaksa iPad almak bence çok mantıklı; ikinci ele sıcak bakıyorsanız Air 4, bakmıyorsanız iPad 9 en iyi seçenektir. iPad 10 gibi bir hilkat garibesini seçeneklerin dışında tutuyorum her zaman.

Bende iPad 9 ve Apple Pencil var. Yazılım okuyorum not almakta dijital imza atmakta ve birçok işte çizim dahi yapıyorum mükemmel bir şey. Fakat laptopunu sattığında oyun oynama isteğin ne olacak? Laptopunda yaptığın işlemlerin çouğunu iPad 9 da yapabilirsin zaten. Ama bence 9 alma 10 al. 9 orta tuşlu ekranı kötü. 10 saçma şekilde çok çok önde. Bence 10 + Apple Pencil ala derim.

Eskiden cok oyun oynardim laptopta. Ama artik bilgisayarı unuttum gibi bir şey. Hatta 4 aydır açmadım bile. Kütüphanede olsun okulda olsun tablet ihtiyacını hissediyorum. Şu an Tab A7 var fakat kalem destegi olmadigi için işime yaramiyor maalesef. Diğer arkadaslarinda dedigi gibi sanirim ikinci el Air4 bakacağım olmazsa direkt 9 alirim 10'a bütçem yetmez gibi kalemde alacağım için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı