iPad 9.nesil alınır mı?

Alınır. Tablet konusunda kesinlikle hiç bir şekilde Android tercih etmem. Biraz fanboyluk olacak ama olacaksa da olsun. Daha 3 sene önce paraya kıyıp aldığımız Samsung tablet kasıyor, bildiğin ana menüde hem de. Aynı şekilde Android'lerin problemi bu. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz, 10 yıllık iPad'in bile canavar gibi çalıştığını gördüm.

Alınmaya alınır ancak bütçe varsa 10. nesil çok daha iyi olur. Özellikle ekran açısından 10. nesil tercih edilmesini şiddetle öneririm.
Alınır tablet konusunda kesinlikle hiç bir şekilde Android tercih etmem. Biraz fanboyluk olacak ama olacaksa da olsun. Daha 3 sene önce paraya kıyıp aldığımız Samsung tablet kasıyor, bildiğin ana menüde hem de. Aynı şekilde Android'lerin problemi bu. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz, 10 yıllık iPad'in bile canavar gibi çalıştığını gördüm.
Ekran gövde oranı sorun değil diyorsanız alınır.
Alınır, ancak bu linkten alınır.
Alınır, tavsiye ederim.
Sizce kalem performansı nasıl?
Ders notları vb. ihtiyaçları karşılar mı?

9. Nesil kullanıyorum, merak ettiğiniz soru varsa cevaplayabilirim. 10. Nesil'e bütçe yetmiyorsa kesinlikle 9. Nesil alınır. En iyi F/P tablet bence.
Alınır tablet konusunda kesinlikle hiç bir şekilde Android tercih etmem. Biraz fanboyluk olacak ama olacaksa da olsun.
Buna da kesinlikle katılıyorum. Tablet = iPad. Android tabanlı tabletler bana telefonların bir tık büyüğü olarak geliyor asla tablet olarak algılayamıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı