iPad 9.nesil alınır mı?

Evet bende çakmasını almayı düşünüyorum. Sizin kaleminizin linkini atar mısınız var ise?

Goodnotes ücretli mi?
Maalesef hocam, ben aldıktan sonra daha farklı modelleri çıktı ancak ana özellikleri çoğu kalemin aynı. Zaten piyasada bulunan bütün kalemler neredeyse birbirisinin aynısı sadece farklı markalar basılmış. Kısa bir araştırmayla bulabilirsiniz.

Evet, 100TL civarıydı sanırsam.
Burda ücretsiz gösteriyor ama?

Burda ücretsiz gösteriyor ama?
Ben aldığımda App Store'da ücretliydi, sitesinde de ücretli olduğu yazıyor.

Dostlar yarın iPad 9 almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı?
Eğer illa android değil iOS iPad almak istiyorsanız hem hız hemde ekran ačısından iPad 10. Nesili öneririm ama bana android de olur derseniz Samsung tab s6 yı öneririm (iPad 9.nesil fiyatına göre)

9. Nesil kullanıyorum, merak ettiğiniz soru varsa cevaplayabilirim. 10. Nesil'e bütçe yetmiyorsa kesinlikle 9. Nesil alınır. En iyi F/P tablet bence.

Buna da kesinlikle katılıyorum. Tablet = iPad. Android tabanlı tabletler bana telefonların bir tık büyüğü olarak geliyor asla tablet olarak algılayamıyorum.

Kesinlikle katılmıyorum. Kendim iPad Air 5 kullanıcısıyım ancak android tarafında lite olmamakla beraber Tab S serisi, MatePad Pro ve 11 serisi gibi ürünler inanılmaz deneyimler sunuyor. Özellikle çoklu ekran deneyiminde samsung ve huawei bayağı yol katetmiş durumda ve takır takır da çalışıyorlar. Üstelik bu pencereleri dilediğiniz gibi boyutlandırıp istediğiniz konumda kullanabiliyorsunuz, ipados gibi belli bir yere sabitlenmiyor. iPad zaten kendini kanıtlamış, çok kullanışlı cihaz ancak diğerleri desktop modu çok uzun zamandır kullanırken Apple sahne yöneticisini bile daha bu güncelleme ile getirdi. Kaldı ki o da sadece M1 işlemcili cihazlarda var. Yıllardır güçlü bir tableti masaüstü bilgisayar gibi hatta monitöre yansıtıp ikinci ekran gibi kullanmaya olanak sağlayan cihazlara telefonun bir tık büyüğü denmemeli. Samsung’un S serisini, Huawei’nin MatePad serisini ve Apple’ın birçok iPad modelini uzun uzun deneyimlemiş biriyim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı