iPad 9. nesil hala alınır mı?

Erdem Altunbaş

Decapat
Katılım
21 Eylül 2021
Mesajlar
345
Makaleler
3
Çözümler
2
Yer
Gaziantep
Herkese merhaba, iPad 9. nesil almayı düşünüyorum yanında da AirPods 3.nesil sizce değer mi normal e-kitap ve günlük işler için oyun oynamayacağım müzik için bir de ufak tefek notlar alacağım.
 
Herkese merhaba, iPad 9. nesil almayı düşünüyorum yanında da AirPods 3.nesil sizce değer mi normal e-kitap ve günlük işler için oyun oynamayacağım bir de ufak tefek notlar alacağım.
iPad için bütçe ne kadar? 10. nesil daha iyi olur.
 
AirPods 3 alınır mı alınır. Kendim kullanıyordum ta ki 2 gün öncesine kadar çalınmadan önce.
 
9. Nesil iPad SOC olarak A13 Bionic kullanıyor -ki kendileri iPhone 11 serisinden başlayarak envai çeşit cihazda kullanıldı, güç ve genel destek olarakta önü açık bir işlemci- panel olarak lamine olmayışı dışında bir negatif etkisi olmaz, Lightning girişi de normalde dezavantaj gibi görülse de hem alacağınız kulaklığın (AirPods 3. Nesil demişsiniz) hem de (tahmin ediyorum ki bir IOS cihazdır Apple ekosistemi cihazlarını toplu alma düşüncenizden dolayı) telefonunuzla aynı şarj soketini paylaşmanın genel olarak bir yere giderken büyük artısı olacaktır (ek olarak 10. neslin aksine eğer ileride bir kalem bağlamak isterseniz saçma sapan bir soket dönüştürme ritüeliyle uğraşmanıza gerek kalmayacaktır ki genel olarak ilk nesil Apple Pencil'ın cihazla bağlantı kurma ve şarj olma şekli direkt fiyasko).
Eski tasarımın dışında bir kötülüğü dokunmaz, şahsen bir tablette daha geniş kasayı tercih ediyorum ben rahat tutma açısından ama kişiden kişiye değişir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı