iPad 9. nesil ısınıyor

Merhaba ben Apple ekosistemine uzak birisi olarak yaklasık 20 gün önce iPad 9. nesil aldım.
şarj süresi 10 saate kadar diyor internet sitesinde fakat ben normal video izlerken yada instagramda gezerken yaklasık 3 dakika da bir %1 şarj azalıyor bu da ortalama 5 saat şarj süresi eder. Ve normal kullanımda da biraz ısınıyor fakat el yakan cinsten değil . bu normal mi ?
Merhaba. Isınma sorunu ne durumda. Bende de aynısı oluyor.

Merhaba. Isınma sorunu ne durumda. Bende de aynısı oluyor.
apple yetkili servise randevu aldım cihazı götürecem. ısınmadan ziyade şarjın hızlı tükenmesi üzdü biraz 3 - 3.5 dk da %1 şarj gidiyor youtube'da video izlerken. 6 senelik android telefonumun şarjı daha iyi dayanıyor diyebilirim

apple yetkili servise randevu aldım cihazı götürecem. ısınmadan ziyade şarjın hızlı tükenmesi üzdü biraz 3 - 3.5 dk da %1 şarj gidiyor youtube'da video izlerken. 6 senelik android telefonumun şarjı daha iyi dayanıyor diyebilirim
Hocam hortlatacağım ama sonuç ne oldu, pil ve ısınma için ne dediler?

Hocam hortlatacağım ama sonuç ne oldu, pil ve ısınma için ne dediler?
apple calısanının bana bi s**tir çekmediği kalmıştı olur öyle şeyler, cihaz iyi cart curt vs. dedi. tablete bi kablo takıp kendi cihazından ipadin bilgilerine falan baktı iyi durumda sıkıntısı yok vs. dedi ama gittigim zaman özellikle kullandığım 1 2 haftalık süreçte cidden şarjının az gittiğini gördüm sonra kullandıkça açıldı. Birde pil ile alakalı garantiden yararlanmak icin 2 yıllık garanti sürecinde 2000 kere tam dolum yapmıs olman gerekiyormus bu da günde 2,7 dolum yapıyor. pili o kadar kullanacak kimse yok bence. Kısaca bende bir problem çıkmadı kullandıkça açıldı cihaz pil süresi iyileşti diyebilirim. Ama çalışan bana şunu dese anlardım: -Kullandıkça performansı artar , başlarda böyle oluyor, benzer sorun yaşayan arkadaşlar böyle çözdü vs. vs. adam 4 saatte pilin boşalmasını normal karşılıyordu saçma kısım oydu.

apple calısanının bana bi s**tir çekmediği kalmıştı olur öyle şeyler, cihaz iyi cart curt vs. dedi. tablete bi kablo takıp kendi cihazından ipadin bilgilerine falan baktı iyi durumda sıkıntısı yok vs. dedi ama gittigim zaman özellikle kullandığım 1 2 haftalık süreçte cidden şarjının az gittiğini gördüm sonra kullandıkça açıldı. Birde pil ile alakalı garantiden yararlanmak icin 2 yıllık garanti sürecinde 2000 kere tam dolum yapmıs olman gerekiyormus bu da günde 2,7 dolum yapıyor. pili o kadar kullanacak kimse yok bence. Kısaca bende bir problem çıkmadı kullandıkça açıldı cihaz pil süresi iyileşti diyebilirim. Ama çalışan bana şunu dese anlardım: -Kullandıkça performansı artar , başlarda böyle oluyor, benzer sorun yaşayan arkadaşlar böyle çözdü vs. vs. adam 4 saatte pilin boşalmasını normal karşılıyordu saçma kısım oydu.
Kafayı yemiş bunlar cidden, ülkede işini severek yapan kalmadı :d Bana de sıfır cihazımı alıp swap cihaz verdiler de, cihaz sanki ısınıyor gibi geldi hafiften ama bilmiyorum vallaha hocam. Pil olarak da biraz su gibi akıyordu ama o kadar az kullandım ki şu an ne durumda bilmiyorum, adamı ürün almaktan soğutuyorlar. Garantisi 5 gün önce başlamış hediye cihazı götürdüm herifler faturası yoksa biz sana jelatinli ürün veremeyiz deyip "değişim" cihazı verdiler. Ulan bu nasıl garanti madem sıfırıyla değişim yok. Değişim cihazına da birisi sıfır diyor birisi geri dönüşüm parçalar diyor daha kendileri ne olduğunu bilmiyor. Neyse iyi sizin cihaz toplamış bari :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı