Arkadaşlar merhaba. iPad 9.nesil almak istiyorum. Sizce nasıl bir model almalıyım? 64 GB yeterli benim için.
Ekran kartımı satacağım GTX 1060 daha düşük modele geçerim oyun oynamıyorum için.
Sizce mantıklı olur mu?
Arkadaşlar merhaba. iPad 9.nesil almak istiyorum. Sizce nasıl bir model almalıyım? 64 GB yeterli benim için.
Ekran kartımı satacağım GTX 1060 daha düşük modele geçerim oyun oynamıyorum için.
Sizce mantıklı olur mu?
64 GB hepsi kullanılabilir olmayacak ve o sana yetmeyecek güncel oyunlar yarim GB falanken ya da dosyalar değiştiremiceksin de sonradan biraz daha buyuyugunu al.
64 GB hepsi kullanılabilir olmayacak ve o sana yetmeyecek güncel oyunlar yarim GB falanken ya da dosyalar değiştiremeyeceksin de sonradan biraz daha buyuyugunu al.
Dostum illa iPad almak zorunda değilsin Android tablet al veya üniversite öğrencilerine özel indirimler yapiyor Apple şu an o 64 GB sana yetmeyecek. Eğer dosya falan indirmiceksen çok fazla uygulama yüklemiceksen yeterli olur ama benimde 64 gb tabletim var full dolu.
Dostum illa iPad almak zorunda değilsin Android tablet al veya üniversite öğrencilerine özel indirimler yapiyor Apple şu an o 64 GB sana yetmeyecek. Eğer dosya falan indirmiceksen çok fazla uygulama yüklemiceksen yeterli olur ama benim de 64 GB tabletim var Full dolu.
Dostum illa iPad almak zorunda değilsin Android tablet al veya üniversite öğrencilerine özel indirimler yapiyor Apple şu an o 64 GB sana yetmeyecek. Eğer dosya falan indirmiceksen çok fazla uygulama yüklemiceksen yeterli olur ama benimde 64 gb tabletim var full dolu.