iPad 9 nesil ve Apple Pencil alınır mı?

woodyinho_real

Centipat
Daha fazla  
Üniversite için şimdiden tablet almayı düşünüyorum, sizce iPad 9. nesil mantıklı mı? Yanına bir de Apple Pencil alınca 14K'ya geliyor. iPhone 11 ve AirPods Pro kullandığım için iPad almak bana mantıklı geldi, sizce ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
iPad 9+ Amazon'dan stylus kalem alabilirsin Apple Pencil'e o kadar para vermeye gerek yok çizim yapmıyorsan.

iPad 8 kullanıyorum memnunum. Bence iPad 9 da hala alınabilir bir tablet ama en azından 10 alabilseniz güzel olurdu.

Apple ekosistemi kurmak istiyorum. iPhone, AirPods var. iPad ve pencil alip bir an once Apple Watch icin para biriktireceğim. Apple Watch almasam iPad 10. nesil ya da iPad miniye yonelirdim.

Apple ekosistemi kurmak istiyorum iPhone AirPods var iPad ve pencil alip bir an once Apple Watch icin para biriktireceğim Apple Watch almasam iPad 10.nesil ya da iPad miniye yonelirdim.

Apple Pencil kullaniyor musunuz? Kullaniyorsaniz ekrana yazarken tık tık ses geliyor mu ses geliyorsa rahatsiz ediyor mu? YouTube'da bir inceleme videosunda iPad 9'da lamine olmayan cam kullanildigi icin yazi yazarken ses cikabilir denilmisti de.

Apple ekosistemi kurmak istiyorum. iPhone, AirPods var. iPad ve pencil alip bir an once Apple Watch icin para biriktireceğim. Apple Watch almasam iPad 10. nesil ya da iPad Mini'ye yonelirdim.

Apple Watch bana gereksiz geliyor şahsen. 10. nesil almak ondan iyidir.

Apple Pencil kullaniyor musunuz? Kullaniyorsaniz ekrana yazarken tık tık ses geliyor mu ses geliyorsa rahatsiz ediyor mu? YouTube'da bir inceleme videosunda iPad 9'da lamine olmayan cam kullanildigi icin yazi yazarken ses cikabilir denilmisti de.

iPad 8 ile iPad 9 ekranları hemen hemen aynı olduğu için yorum yapayım. Evet, 1. nesil kalem ile ses çıkıyor. iPad Air 5 ve onun 2. nesil orijinal kalemini kullanan arkadaşımda da ses çıkıyor. Sadece biraz daha az duyuluyor. Yine de duyulur.

Apple Watch bana gereksiz geliyor şahsen. 10. nesil almak ondan iyidir.

iPad 8 ile iPad 9 ekranları hemen hemen aynı olduğu için yorum yapayım. Evet, 1. nesil kalem ile ses çıkıyor. iPad Air 5 ve onun 2. nesil orijinal kalemini kullanan arkadaşımda da ses çıkıyor. Sadece biraz daha az duyuluyor. Yine de duyulur.

Biraz düşündükten sonra Apple Watch bana da mantıklı gelmedi. Watch yerine daha yüksek bir iPad modeli almak mantıklı. iPad Air bütçemi aşıyor maksimum iPad 10 ya da biraz zorlarsam iPad Mini alabilirim sizce iPad Mini mantıklı mı?

Biraz düşündükten sonra Apple Watch bana da mantıklı gelmedi. Watch yerine daha yüksek bir iPad modeli almak mantıklı. iPad Air bütçemi aşıyor maksimum iPad 10 ya da biraz zorlarsam iPad Mini alabilirim sizce iPad Mini mantıklı mı?

Mini'yi bir mağazada inceleyin. Hoşunuza gider mi büyüklüğü o önemli. Yoksa iPad 10 da alabilirsiniz. Mini 10'dan çoğu açıdan iyi olsa da boyutu düşündürebilir. Not almak için özellikle.

Mini'yi bir mağazada inceleyin. Hoşunuza gider mi büyüklüğü o önemli. Yoksa iPad 10 da alabilirsiniz. Mini 10'dan çoğu açıdan iyi olsa da boyutu düşündürebilir. Not almak için özellikle.

Biri 8.3 inç biri 10.9 inç o kadar fark eder mi bilmiyorum ama mağazada deneyeceğim en kısa sürede.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı