iPad 9. nesil ve Apple Pencil vs 10. nesil

Bütçem 9. nesil ve Pencil'a yetiyor, diger yandan sadece iPad 10. nesil alsam maalesef kalemine bütçem yetmeyecek (dandik bir kalem ile ne kadar zevk verir bilemiyorum).

Sizce hangisini almalıyım, aralarinda aman aman bir fark var mi? Not tutmak icin kullanacagim daha cok.
Valla şuan aynı senin gibiyim ne yapacagım bilmiyorum.

10. nesil iPad ve şimdilik sahte bir kalem öneririm. Sonuçta ilerleyen zamanda bütçe ayırıp kalem alabilirsiniz fakat iPad yenilemek için bütçe ayırmak çok daha zor olacaktır. Hem orijinal hem sahte kalem kullanmış birisi olarak farkları yok denecek kadar az diyebilirim.
(Apple Pencil Pro dışında fakat iPad 10 zaten Pro desteklemiyor)
Sahte kalemlerin de birçoğunda avuç içi algılama özelliği var artık. Benim fikrim bu yönde.

Son düzenleyen: Moderatör:
10. nesil iPad ve şimdilik sahte bir kalem öneririm. Sonuçta ilerleyen zamanda bütçe ayırıp kalem alabilirsiniz fakat iPad yenilemek için bütçe ayırmak çok daha zor olacaktır. Hem orijinal hem sahte kalem kullanmış birisi olarak farkları yok denecek kadar az diyebilirim.
(Apple Pencil Pro dışında fakat iPad 10 zaten Pro desteklemiyor)
Sahte kalemlerin de birçoğunda avuç içi algılama özelliği var artık. Benim fikrim bu yönde.
Kalem linki var mı?

RADOON Tablet Kalem Ipad Uyumlu Avuç Içi Red Özellikli Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Avuç içi ret özelliği de var. Şu an evde aktif olarak iPad 6.nesilde kullanılıyor. 10.nesili de destekliyor. Biz çok memnunuz. Fiyatı da aşırı uygun. Hatta şaka gibi uygun 😄

Usta peki 10. nesilden memnun musun? Ya kararsız kaldım sence 10. nesil mi almak mantıklı 9. nesil mi veya başka bir alternatif mi? Aktif olarak iPhone ve AirPods kullanıcısıyım. Oyun oynamıyorum not ve günlük kullanım için ömürlük olarak bir şeyler bakmak istiyorum.

Son düzenleme:
Hmm teşekkür ederim sağol.

Peki genel olarak ipad önerir misiniz öğrencilik için?
Not tutmak için istiyorsanız iPad 10 veya herhangi bir tabletten bağımsız ben elektronik not olayından hoşlanmıyorum, kâğıda kalemle dokunmak daha iyi hissettiriyor. Ama video izlerim, test çözerim notlarımı okurum derseniz gerçekten kitap ağırlığından kurtaran bir şey. Bir sürü pdf kitap var lgs/yks vs. pdf alemi tam bir dipsiz kuyu. O yönden çok zevkli.

Not tutmak için istiyorsanız iPad 10 veya herhangi bir tabletten bağımsız ben elektronik not olayından hoşlanmıyorum, kâğıda kalemle dokunmak daha iyi hissettiriyor. Ama video izlerim, test çözerim notlarımı okurum derseniz gerçekten kitap ağırlığından kurtaran bir şey. Bir sürü pdf kitap var lgs/yks vs. pdf alemi tam bir dipsiz kuyu. O yönden çok zevkli.
Benim de şöyle bir durumum var yazdıgım bir nota herhangi bir zamanda saniyesinde erişmek istiyorum. Örneğin şu an icloud notlar web'i kullanıyorum ve burada bilgisayarımda bir not yazdıgımda herhangi bir yerde telefonumdan bu notu görüyorum. Onun için de hem iş hem de okulda kullanabilecegim ve notları her zaman kullanabileceğim bir şey arıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı