iPad 9. nesil vs 10. nesil vs Tab S9 FE+

hakcan19

Hectopat
Kek günü
Dün tablet için bir konu açmıştım, bugün itibari ile seçeneğimi düşürdüm fakat şöyle bir durum var: iPad 9. nesil 10.000 TL civarındayken 10. nesil 14.500 TL civari. 4.500 TL'lik farkı vermeye gerek var mı? Bu durum çok kafamı karıştırıyor. Diğer bir yandan da Samsung'un Tab S9 FE+ modeli aklımı çeliyor, onun da paneline çok kötü diyorlar. Gerçekten ne yapacağımı bilemedim, sanki 9. nesil iPad gibi duruyor. Tavsiyeniz var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam önemli olan bütçe bütçeniz varsa uzun kullanım için iPad 10. nesil tercih ederdim ben olsam fakat iPad 9 da isterlerinizi karşılar fakat tek çekindiğim nokta tabletin 64 GB olması.
Maksimum bütçeniz nedir?

Hocam dünden zaten sizinle konuşmuştum 16bin civarı, nedense matepad air papermatte içten içe daha cazip geliyor uygulama sorunu olmasına rağmen. Laptopum da d14, zaten ders için düşünüyorum sadece. Çıldırmak üzereyim 15 bine bile tablet bulunmuyor.

Evet hocam malum ekonomiden dolayı 15 bin TL'ye tablet yok internette tabletlerin karşılaştırma videoları mevcut bir inceleyin derim ek olarak ne kadar hafıza kullanıcaksınız ne kadar süre ile kullanıcaksınız bunları belirleyin ve forumda olan tablet incelemelerini de okuyun Huawei konusunda incelemelerin olumlu olduğunu görüyorum laptopunuzdan dolayı da bir ekosistem kurabilirsiniz fakat uygulama desteği sıkıntılı olduğu için kesin alın diyemiyorum. 64 yeter derseniz iPad bakabilirsiniz kalemi ile birlikte 16.000 TL'ye geliyor yok yetmez derseniz ve bütçeniz de artmıyorsa Huawei'ya da Samsung'un S9 serisinin indirimlerine bakabilirsiniz.

Hocam sanırsam Air 64 gb 5. Nesile kaydım gibi. Sadece ders için kullanacağım için hafıza yeter diye düşünüyorum

Hocam sanırsam Air 64 GB 5. nesile kaydım gibi. Sadece ders için kullanacağım için hafıza yeter diye düşünüyorum.

Fiyatı nedir hocam onun not tutacaksanız kalem fiyatını da ekleyin ya da orijinal olmayan bir kalem kullanabilirsiniz kullanıp çok memnun kalan da var hiç memnun kalmayan da bir tık araştırma yapmanız lazım.
En kötü bulut servislerinden yararlanırsınız.

Logitech'in kalemi var hocam, 2. El alacağım arkadaşın abisinden. 18.100 fakat trendyol'da 6 ay vadesiz taksit var. Sanırsam şarj hızlı bitiyormuş, bakıyorum videolarına.

Hocam ikinci el alırken çok dikkat edin ve girip YouTube'da gerek İngilizce gerek Türkçe kaynaklardan uzun kullanım deneyimleri ve performans testlerini izleyin.
Apple'ın yetkili satıcılarına da bir bakabilirsiniz indirim falan oluyor bazen.

Vadesiz 6 taksit bir tek trendyolda var maalesef, tanıdık olduğu için sorun olcağını düşünmüyorum zaten çok çok ucuza veriyor. Güncel video bulamıyorum nedense.

Vadesiz 6 taksit bir tek Trendyol'da var maalesef, tanıdık olduğu için sorun olacağını düşünmüyorum zaten çok çok ucuza veriyor. Güncel video bulamıyorum nedense.

Hocam siz gene de alırken piline parça orijinalliğine falan bakın bazen en beklenmedik yerden geliyor daha sonra üzülürsünüz.
Test videosu mu bulamadınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…