iPad 9. nesil vs 10. nesil vs Tab S9 FE+

Hocam siz gene de alırken piline parça orijinalliğine falan bakın bazen en beklenmedik yerden geliyor daha sonra üzülürsünüz.
Test videosu mu bulamadınız?
Güncel video bulamadım, ürün çıkalı 2.5 yıl oluyor. Daha çok tecrübe videosu arıyorum. Tableti orijinal alacağım, kalem 2. El sadece o da 1 ay kullanıldı

Güncel video bulamadım, ürün çıkalı 2.5 yıl oluyor. Daha çok tecrübe videosu arıyorum. Tableti orijinal alacağım, kalem 2. el sadece o da 1 ay kullanıldı.

Hocam 2.5 yıllık tablette güncell video bulmanız zor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu videolar biraz yardımcı olur hocam.

Hocam 2.5 yıllık tablette güncell video bulmanız zor.

Bu videolar biraz yardımcı olur hocam.

Hocam cevabını tam olarak bulamadığım bir sorum var. Youtube'den video izlerken videoyu durdurup direkt videodayken ekrana bir şeyler çizebiliyor muyum? Mesela geometri sorusu düşünün, hoca soruyu çözmeden önce videoyu durduracağım sonra video tam ekranken çizerek işlemleri yapıp sonucu bulunca sileceğim en son da videoyu devam ettireceğim. Yani herhangi bir ekran görüntüsü almadan video üzerinden işlem yapılıyor mu? Bilginiz varsa sevinirim çünkü 9.nesil ipad kullanan arkadaşım böyle bir özellik yok dedi.

Hocam cevabını tam olarak bulamadığım bir sorum var. YouTube'dan video izlerken videoyu durdurup direkt videodayken ekrana bir şeyler çizebiliyor muyum? Mesela geometri sorusu düşünün, hoca soruyu çözmeden önce videoyu durduracağım sonra video tam ekranken çizerek işlemleri yapıp sonucu bulunca sileceğim en son da videoyu devam ettireceğim. Yani herhangi bir ekran görüntüsü almadan video üzerinden işlem yapılıyor mu? Bilginiz varsa sevinirim çünkü 9.nesil iPad kullanan arkadaşım böyle bir özellik yok dedi.

Hocam o özelliği daha hiçbir tablette görmedim belki ek bir uygulama ile MEB'in tahtalarında yapıldığı gibi ekrana bir şeyler çizmenize yarayan bir araç vardır ama bu tamamen varsayım özellik olarak bu yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı