iPad A16 için kılıf ve şarj önerisi

Kesnog

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GTX 1650 4GB / RYZEN 5 7500F / GIGABYTE A620M H / 16GB DDR5 RAM
Merhaba arkadaşlar,

iPad A16 almayı düşünüyorum ve internette cihazların yamulduğu ile ilgili yorumlar gördüm. Araştırdığım kadarıyla bazı kişiler bunun kılıftan kaynaklandığını söylüyor.

Benim birkaç sorum var:

1. iPad'imi yamulmaya karşı en iyi şekilde koruyacak kılıf tipi veya modeli nedir? Özellikle çok sert veya sıkı oturan kılıflar yamulmaya sebep olur mu?
  2. Orijinal şart değilse, iPad A16 için güvenli ve hızlı şarj sağlayacak adaptör veya marka öneriniz var mı?

Deneyimlerinizi ve tavsiyelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Merhaba arkadaşlar,

iPad A16 almayı düşünüyorum ve internette cihazların yamulduğu ile ilgili yorumlar gördüm. Araştırdığım kadarıyla bazı kişiler bunun kılıftan kaynaklandığını söylüyor.

Benim birkaç sorum var:

1. iPad'imi yamulmaya karşı en iyi şekilde koruyacak kılıf tipi veya modeli nedir? Özellikle çok sert veya sıkı oturan kılıflar yamulmaya sebep olur mu?
  2. Orijinal şart değilse, iPad A16 için güvenli ve hızlı şarj sağlayacak adaptör veya marka öneriniz var mı?

Deneyimlerinizi ve tavsiyelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Bunun yamultabileceğini sanmıyorum; JETech Manyetik Kılıf için iPad (A16) 11./10. Nesil (2025/2022), Manyetik Sabitleme, İnce Tablet Kapağı Otomatik Uyanma/Uyuma (Mavi) : Amazon.com.tr: Bilgisayar

Ben üsttekini değil de bunu aldım, daha rahat kullanırım diye düşündüm; Amazon.com.tr

Ek olarak şunu da aldım, yorumlarda genelde iyi falan yazan olmuş hep deneyimlemek lazım tabii; UnDePlus Apple Ipad 11.nesil A16 11inç/10.nesil 10.9inç Uyumlu Kılıf Flip Cover Kalem Bölmeli Pc Case - Fiyatı, Yorumları

Gelince Jetechin ürününü kullanacağım bunu elimde bulunsun diye aldım. Umarım yamulma olmaz, belki de yamulma yaşayanlar kılıfı tam oturtmadığı için oluyordur bilemiyorum.

En üsttekini alırsan zaten kılıf kaynaklı yamulma ihtimali yok, tamamen magnetik olarak tutuyor.

Amazondan alırsan prime almanı öneririm yurtdışından geldiği için bu ürünler kargo ücretsiz oluyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı