iPad A16 şarj olmuyor

MaelWeird

Decapat
Daha fazla  
Merhaba yaklasik 1,5 hafta once tableti aldim icinden USB C kablo cikti fakat basi yoktu. Daha sonrasinda evde herhangi bir sarjla denedim (usb c harici bir sarj) bir sıkıntı olmadan şarj ediyordu fakat farkli sarjlar denedigimde şarj olmuyor hatasi (pilin yaninda şarj olmuyor) geliyordu. Acaba iPad bu konuda secici mi?

Merhaba yaklasik 1,5 hafta once tableti aldim icinden USB C kablo cikti fakat basi yoktu. Daha sonrasinda evde herhangi bir sarjla denedim (USB C harici bir şarj) bir sıkıntı olmadan şarj ediyordu fakat farkli sarjlar denedigimde şarj olmuyor hatasi (pilin yaninda şarj olmuyor) geliyordu. Acaba iPad bu konuda secici mi?

Kullandığınız adaptörler hangi markaların adaptörüydü? Kaç Watt idiler?

Kullandığınız adaptörler hangi markaların adaptörüydü? Kaç Watt idiler?
18w OX Power var/ Samsungun var wattini bulamadim/ eski iphone adaptoru var/ adini bilmedifimde var fazla anlatamadifimdan direkt hepsinin fotografiji atayim.

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    141,6 KB · Görüntüleme: 18
18W OX Power var/ Samsung'un var wattini bulamadim/ eski iPhone adaptoru var/ adini bilmedifimde var fazla anlatamadifimdan direkt hepsinin fotografiji atayim.

Ben böyle bir sorun yaşamadım. Konu ile ilgili Apple Destek aplikasyonundan destek alabilir misiniz? Muhtemelen bir sorun olduğunu düşünmüyorum ama işi sağlama almakta fayda var.Watt değerleri anormal görünmedi bana.

Ben böyle bir sorun yaşamadım. Konu ile ilgili Apple Destek aplikasyonundan destek alabilir misiniz? Muhtemelen bir sorun olduğunu düşünmüyorum ama işi sağlama almakta fayda var.Watt değerleri anormal görünmedi bana.
watt normal diye biliyorum. kutusunda max 45watt ile sarj edilebiliyormus. Aksama aldigim yere gostericem eger onlarda sarj edemezse servise gondericem.

Simdi baktim, kendi telefonumu taktim hicbir sorun yok.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı