iPad Air 11 (M3) vs iPad A16

Bütçe var ama 2" için 10 bin TL fiyat farkı verilir mi emin olamıyorum?

Tamamen sizin keyfinize kalmış bir durum bence 11 yeterli kendimde 11 kullanıyorum birkaç kere 13 alsam iyi olurdu diye düşündüğüm oldu ama rahatsız değilim 13 bana çok hantal geliyor imkan varsa iki boyutu da deneyin size güzel geleni alırsınız.

Tamamen sizin keyfinize kalmış bir durum bence 11 yeterli kendimde 11 kullanıyorum birkaç kere 13 alsam iyi olurdu diye düşündüğüm oldu ama rahatsız değilim 13 bana çok hantal geliyor imkan varsa iki boyutu da deneyin size güzel geleni alırsınız.
Dün Teknosa'da 13" olanı denedim ama 11" yoktu o yüzden tam anlayamadım. A16 İPad vardı yanında çok küçük kalıyordu. Birde ekranı ikiye bölüp yarısına konu kitabını diğer yarısını soru bankasını koymayı düşünüyorum. 11" olan modelde bunu yapabilir miyim?

Dün Teknosa'da 13" olanı denedim ama 11" yoktu o yüzden tam anlayamadım. A16 iPad vardı yanında çok küçük kalıyordu. Bir de ekranı ikiye bölüp yarısına konu kitabını diğer yarısını soru bankasını koymayı düşünüyorum. 11" olan modelde bunu yapabilir miyim?

Ben yapıyorum ama size küçük gelebilir eğer bütçe varsa 13 alın bence pişman olmayın daha sonra.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı