Çözüldü iPad A16'da hızlı şarj var mıdır?

• Konuyu başlatan nks
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 48
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

nks

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Bende iPad 11 A16 var. Hızlı şarj destekliyor mu acaba? Desteklemiyorsa elimde Apple'ın 20W şarj adaptörü var onunla şarj etsem batatyaya zarar verir mi?

Çözüm
Merhaba. Bende iPad 11 A16 var. Hızlı şarj destekliyor mu acaba? Desteklemiyorsa elimde Apple'ın 20W şarj adaptörü var onunla şarj etsem batatyaya zarar verir mi?

Zarar vermez edebilirsiniz 28 watt hızlı şarj desteği var zaten 20 watt adaptörle şarj etmeniz bir sorun olmaz.

Zarar vermez edebilirsiniz 28 watt hızlı şarj desteği var zaten 20 watt adaptörle şarj etmeniz bir sorun olmaz.

Çözüm

Hızlı şarj var mı bilmiyorum ama ben Spigen 45 watt şarj cihazıyla şarj ediyorum hızlı şarj oluyor bence. Daha önce konu açmıştım sorun olmaz zaten desteklediği kadar çeker dediler ondan bir risk görmedim. Ama resmi sitesinde yazan bilgi bu.

1761843183845.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı