Ptden iPad9 alın geçin hocam.
5 bine garantili iPad 8 veya iPad 9
iPad 9'un 2. elini alır anca 5K ya hocam fiyatlar uçtu hangi devirde kaldınız
Ptden iPad9 alın geçin hocam.
5 bine garantili iPad 8 veya iPad 9
2.el olarak dedim hocam yoksa ben de 40 önce falan ipad 9 aldım açılışa özel 6500tliPad 9'un 2. elini alır anca 5K ya hocam fiyatlar uçtu hangi devirde kaldınız![]()
2.el olarak dedim hocam yoksa ben de 40 önce falan iPad 9 aldım açılışa özel 6500TL.
4000 TL'ye İpad 8 buldum kutu fatura hepsi duruyor. Cihaz temiz görünüyor. Alınır mı?2.el olarak dedim hocam yoksa ben de 40 önce falan ipad 9 aldım açılışa özel 6500tl
Pek oyun oynamam ama sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum A12 işlemcisi güçlüdür. YouTube’da pubg mobile iPad 8th gen yazarak videolara göz atabilirsiniz.Pubg Mobile oynamayı denediniz mi hocam? merak ettim de.
Ne zaman alınmış cihaz?4000 TL'ye İpad 8 buldum kutu fatura hepsi duruyor. Cihaz temiz görünüyor. Alınır mı?
Valla hocam ben 1 hafta önce 5bine ipad8 + 1.nesil kalem buldum. Kalem arayışındaydım denk geldi acele yoksa fırsat kovalayın derim.4000 TL'ye İpad 8 buldum kutu fatura hepsi duruyor. Cihaz temiz görünüyor. Alınır mı?
Faturayı tam göremiyorum. Arkadaşa özelden yazarım.Pek oyun oynamam ama sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum A12 işlemcisi güçlüdür. YouTube’da pubg mobile iPad 8th gen yazarak videolara göz atabilirsiniz.
Ne zaman alınmış cihaz?
Acelem yok hocam, zaten para biriktirerek alacağım. Öğrenci olduğumdan dolayı sabit gelir kaynağım yok.Valla hocam ben 1 hafta önce 5bine ipad8 + 1.nesil kalem buldum. Kalem arayışındaydım denk geldi acele yoksa fırsat kovalayın derim.
Kalem zaten ortalama 1000tl değerinde. 4000’e eğer cihazın garantisi varsa iyi fiyat.Valla hocam ben 1 hafta önce 5bine ipad8 + 1.nesil kalem buldum. Kalem arayışındaydım denk geldi acele yoksa fırsat kovalayın derim.
1000 varsa hemen alırım hocam millet 2 yıl kullandığı kaleme 1700 1900 istiyorKalem zaten ortalama 1000tl değerinde. 4000’e eğer cihazın garantisi varsa iyi fiyat.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.