iPad Air 4 nasıldır?

ANKYRANUM

Kilopat
Yer
ANKARA
Daha fazla  
Apple.com.trden iPad Air 4 almayı düşünüyorum daha önce siteden alışveriş yapmış olan birileri var mı? Sorun yaşadınız mı? Sipariş teslimat süresi 4 hafta kadar görünüyor, daha önce benzer yeni çıkmış bir Apple ürününü satın alan oldu mu? Tavsiyeleriniz ne olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sana sadece şunu söylemek istiyorum. iPad Air 4 A14 Bionic Chip kullanan, çok güçlü bir cihaz. Seni asla üzmeyecektir. Çok da şık. Yıllar boyu da götürür. Cihaz hakkında diyecek bir şey yok. Kullanımını yabancı Youtuberlardan izleyebilirsin. Gelelim can sıkıcı noktaya:
Apple Store'dan kılıf, pencil 2 ve iPad Pro siparişi verdim. 9 ekim'de bu siparişleri verdikten 3 gün sonra kılıf, pencil ve hediye AirPods geldi. Hiçbir sıkıntı çıkmadı. Açıkçası UPS anlaşmalı oldukları için çok da hızlı geliyor.
Asıl cihaz hala gelmedi. Aşağıda bıraktığım fotoğrafta teslim tarihini görebilirsin. Bu konu hakkında Apple Destek'e de başvurdum ve belki o tarihten önce yollanabilir dendi. Stok sıkıntısı, pandemi ve uzaktan eğitim yüzünden kapış kapış satılıyor. Genellikle belirtilen tarihlerde geliyormuş. Ne gecikiyor ne de erken geliyor. Ben 24. güne giriyorum :)
Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Dosya Ekleri

• 675C4E5D-D212-450F-9600-E867CE38F09B.jpeg
    675C4E5D-D212-450F-9600-E867CE38F09B.jpeg
    47,4 KB · Görüntüleme: 72
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı