iPad Air 6 nasıldır?

Rhythmİnmyheart

Hectopat
Merhaba, uzunca bir süredir tablet arayışı içindeydim. Hala net bir karar veremesem de Air 5, Air 6 ve Galaxy Tab S9 arasında kaldım. iPad Air 5 ve 6 arasında kesinlikle 6. nesil olan tercih edilmeli denilen yanları nelerdir? Ağırlıklı olarak PDF, ders anlatım ve çizim amaçlı kullanılacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Air 5 kullanıcısıyım öncelikle, şahsen belirtmem gerekirse iPad alacapınızda masraflarınız sadece cihaz ile bitmez, cihaz çok hassas olup ilk düşüşünce ekranını paramparça görebilmen olası, ancak güç bakımından konuşacak olursak Air 5 S9a göre daha iyi olduğunu düşünüyorum, aynı zamanda Split Screen özelliği ile iPad’de birden fazla işi yapabilirsiniz. Belirttiğim gibi, iPad alacaksanız yan materyallerini de almanız önerilir, ekran çok pislenir ve bir gözlük bezi veya Apple’nin kendi bezini almadan silemezsiniz, ekran ve kasa çok hassastır bu senepten dolayı koruyucu bir materyal önerilir.

Merhaba, uzunca bir süredir tablet arayışı içindeydim. Hala net bir karar veremesem de Air 5, Air 6 ve Galaxy Tab S9 arasında kaldım. iPad Air 5 ve 6 arasında kesinlikle 6. nesil olan tercih edilmeli denilen yanları nelerdir? Ağırlıklı olarak PDF, ders anlatım ve çizim amaçlı kullanılacak.

Mükemmel cihaz ancak Pro modeline bakmanız çok iyi olacak.
Ama kalemleri pahalı olabilir. Sahte alabilirsiniz.

Air 5 kullanıcısıyım öncelikle, şahsen belirtmem gerekirse iPad alacapınızda masraflarınız sadece cihaz ile bitmez, cihaz çok hassas olup ilk düşüşünce ekranını paramparça görebilmen olası, ancak güç bakımından konuşacak olursak Air 5 S9a göre daha iyi olduğunu düşünüyorum, aynı zamanda Split Screen özelliği ile iPad’de birden fazla işi yapabilirsiniz. Belirttiğim gibi, iPad alacaksanız yan materyallerini de almanız önerilir, ekran çok pislenir ve bir gözlük bezi veya Apple’nin kendi bezini almadan silemezsiniz, ekran ve kasa çok hassastır bu senepten dolayı koruyucu bir materyal önerilir.
Haklı +. İPad düştü ve anında kasası yamuldu benim.

Air 5 kullanıcısıyım öncelikle, şahsen belirtmem gerekirse iPad alacapınızda masraflarınız sadece cihaz ile bitmez, cihaz çok hassas olup ilk düşüşünce ekranını paramparça görebilmen olası, ancak güç bakımından konuşacak olursak Air 5 S9'a göre daha iyi olduğunu düşünüyorum, aynı zamanda split screen özelliği ile IPad'de birden fazla işi yapabilirsiniz. Belirttiğim gibi, iPad alacaksanız yan materyallerini de almanız önerilir, ekran çok pislenir ve bir gözlük bezi veya Apple'nin kendi bezini almadan silemezsiniz, ekran ve kasa çok hassastır bu senepten dolayı koruyucu bir materyal önerilir.

Aslında telefon ve saatte tercih ettiğim gibi Samsung'dan devam etmek isterdim fakat iPad daha çok hoşuma gitti ayrıca iPadOS deneyimlemek istediğim bir işletim sistemi bu yüzden tercihim iPad olacak gibi. 5. nesil ve 6.nesil arasında kesinlikle üst model olmalı denilen yanı varsa tercih ederim fakat 5. nesil tercih edip kalemini de aynı anda alma şansım var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı