Thersha Hectopat Katılım 28 Ekim 2019 Mesajlar 241 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2022 #11 357180 dedi: Tab S8 alırsanız samsungun bir sürü gereksiz ve rootsuz silinmeyen uygulaması ile baş edersiniz ve herhangi bir ekosistem olmadığı için cihazları birbirine bağlayamazsınız. Genişletmek için tıkla... iPad alırsam da Macbook, iPhone gibi cihazlara sahip olmadığım için yine de bir ekosistem olmayacak. 357180 dedi: Yakın bile değiller hocam Genişletmek için tıkla... A14 Bionic işletim sistemiyle daha uyumlu olduğu için daha stabildir tabi. Fakat sentetik testlerde neredeyse aynılar.
357180 dedi: Tab S8 alırsanız samsungun bir sürü gereksiz ve rootsuz silinmeyen uygulaması ile baş edersiniz ve herhangi bir ekosistem olmadığı için cihazları birbirine bağlayamazsınız. Genişletmek için tıkla... iPad alırsam da Macbook, iPhone gibi cihazlara sahip olmadığım için yine de bir ekosistem olmayacak. 357180 dedi: Yakın bile değiller hocam Genişletmek için tıkla... A14 Bionic işletim sistemiyle daha uyumlu olduğu için daha stabildir tabi. Fakat sentetik testlerde neredeyse aynılar.
3 357180 Hectopat Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 887 Çözümler 3 20 Haziran 2022 #12 Thersha dedi: iPad alırsam da MacBook, iPhone gibi cihazlara sahip olmadığım için yine de bir ekosistem olmayacak. A14 bionic işletim sistemiyle daha uyumlu olduğu için daha stabildir tabii. Fakat sentetik testlerde neredeyse aynılar. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgi vermişim. Snapdragon daha iyiymiş arkadaşlar ben yanlış okumuşum. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Haziran 2022
Thersha dedi: iPad alırsam da MacBook, iPhone gibi cihazlara sahip olmadığım için yine de bir ekosistem olmayacak. A14 bionic işletim sistemiyle daha uyumlu olduğu için daha stabildir tabii. Fakat sentetik testlerde neredeyse aynılar. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgi vermişim. Snapdragon daha iyiymiş arkadaşlar ben yanlış okumuşum.
Thersha Hectopat Katılım 28 Ekim 2019 Mesajlar 241 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2022 #13 357180 dedi: Sentetik testlerde aralarında 300k puan farkı var hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman benim baktığım kaynaklar sıkıntılı. 357180 dedi: İlerki hayatınızda hiç iphone ve mac kullanmayacaksanız ona birşey diyemem tabikide. Genişletmek için tıkla... iPhone belki ama Mac kullanacağımı düşünmüyorum.
357180 dedi: Sentetik testlerde aralarında 300k puan farkı var hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman benim baktığım kaynaklar sıkıntılı. 357180 dedi: İlerki hayatınızda hiç iphone ve mac kullanmayacaksanız ona birşey diyemem tabikide. Genişletmek için tıkla... iPhone belki ama Mac kullanacağımı düşünmüyorum.
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.613 Makaleler 8 Çözümler 153 20 Haziran 2022 #14 Thersha dedi: Hocam peki ya 1000₺ daha koyup S8+ alınır mı? Ekranı daha büyük ve OLED ekrana sahip. Genişletmek için tıkla... Değer.
Thersha dedi: Hocam peki ya 1000₺ daha koyup S8+ alınır mı? Ekranı daha büyük ve OLED ekrana sahip. Genişletmek için tıkla... Değer.
3 357180 Hectopat Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 887 Çözümler 3 20 Haziran 2022 #15 Thersha dedi: Hocam o zaman benim baktığım kaynaklar sıkıntılı. iPhone belki ama Mac kullanacağımı düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam doğru söylemişsiniz SD daha iyimiş hemde bayaği bir farkla ama ipados bu farkı kapatacağını düşünüyorum.
Thersha dedi: Hocam o zaman benim baktığım kaynaklar sıkıntılı. iPhone belki ama Mac kullanacağımı düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam doğru söylemişsiniz SD daha iyimiş hemde bayaği bir farkla ama ipados bu farkı kapatacağını düşünüyorum.
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.613 Makaleler 8 Çözümler 153 20 Haziran 2022 #16 S8 ekran, ses kalitesi açısından önde. Android tarafında zaten en stabil OS Samsung'un. IPad'e sırf işletim sistemi için para ödenmez.
S8 ekran, ses kalitesi açısından önde. Android tarafında zaten en stabil OS Samsung'un. IPad'e sırf işletim sistemi için para ödenmez.
Thersha Hectopat Katılım 28 Ekim 2019 Mesajlar 241 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2022 #17 357180 dedi: Hocam doğru söylemişsiniz SD daha iyimiş hemde bayaği bir farkla ama ipados bu farkı kapatacağını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Aynen, işlemciler eşit sayılır hocam. erme dedi: S8 ekran, ses kalitesi açısından önde. Android tarafında zaten en stabil OS Samsung'un. IPad'e sırf işletim sistemi için para ödenmez. Genişletmek için tıkla... Kaldı ki DeX modu sayesinde laptoptan farkı kalmıyor tabletin ya. Galaxy S8+ alacak gibiyim yardımcı olan herkese teşekkürler.
357180 dedi: Hocam doğru söylemişsiniz SD daha iyimiş hemde bayaği bir farkla ama ipados bu farkı kapatacağını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Aynen, işlemciler eşit sayılır hocam. erme dedi: S8 ekran, ses kalitesi açısından önde. Android tarafında zaten en stabil OS Samsung'un. IPad'e sırf işletim sistemi için para ödenmez. Genişletmek için tıkla... Kaldı ki DeX modu sayesinde laptoptan farkı kalmıyor tabletin ya. Galaxy S8+ alacak gibiyim yardımcı olan herkese teşekkürler.
E Enes tkl Decapat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 373 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2022 #18 Hocam naptınız neye karar verdiniz bende aynı ikilemde kaldım aklım daha çok Tab S8'den yana ama karar veremedim.
Hocam naptınız neye karar verdiniz bende aynı ikilemde kaldım aklım daha çok Tab S8'den yana ama karar veremedim.
3 372121 Kilopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 5.908 Çözümler 5 26 Temmuz 2022 #19 M1 islemcili Air 5. nesile bakın çok fiyat farkı da yok.
E Enes tkl Decapat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 373 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2022 #20 Tab s8 9.500 M1 air 5 ise 12 bin 2 bin TL De kalem 14 bine gelecek ve 64 gb hafıza da pek mantıklı gelmiyor
Tab s8 9.500 M1 air 5 ise 12 bin 2 bin TL De kalem 14 bine gelecek ve 64 gb hafıza da pek mantıklı gelmiyor