iPad Air 5 alınır mı?

dijitalbaron

Hectopat
Merhaba hocalarım.

12-14 bin liraya kadar bütçem var (4500’ü telefonumu saydıracağım.)
Apple marka güzel bir telefon alayım desem önümde bu bütçede sıfır SE 2022 var. 64 GB, 1800 mAh pil ve IPS ekrana gidip bu paraları veresim yok açıkçası.
Veyahut ikinci el SE 2020 + 256 veya XS + 256.

Sıfır ve “düşük” bir telefon yerine 8 GB RAM + M1 kombinasyonlu, en aşağı 7-8 sene ah dedirtmeyecek olan iPad Air 5 - WiFi + Cellular düşünüyorum.
Telefon olarak da takoz kullanırım herhalde.

Sizce telefonun yerini tutabilir mi?
Bu kombinasyonları kullananlarım yorumları önemli.

Merhaba hocalarım.

12-14 bin liraya kadar bütçem var (4500'ü telefonumu saydıracağım.)
Apple marka güzel bir telefon alayım desem önümde bu bütçede sıfır SE 2022 var. 64 GB, 1800 mAh pil ve IPS ekrana gidip bu paraları veresim yok açıkçası.
Veyahut ikinci el SE 2020 + 256 veya XS + 256.

Sıfır ve “düşük” bir telefon yerine 8 GB RAM + M1 kombinasyonlu, en aşağı 7-8 sene ah dedirtmeyecek olan iPad Air 5 - Wi-Fi + cellular düşünüyorum.
Telefon olarak da takoz kullanırım herhalde.

Sizce telefonun yerini tutabilir mi?
Bu kombinasyonları kullananlarım yorumları önemli.

Alınır.

Bence alınır, ama SE2022 neden kötü dediniz anlamadım. Eğer küçük telefon seviyorsanız oldukça yeterli bir telefon. Ekran android tarafındaki 90 Hz ekranlarla neredeyse aynı.

Bence alınır, ama SE2022 neden kötü dediniz anlamadım. Eğer küçük telefon seviyorsanız oldukça yeterli bir telefon. Ekran android tarafındaki 90 Hz ekranlarla neredeyse aynı.
iPhone 8 kullanıyorum zaten. Küfür eder gibi halen IPS kullanıyorlar, kasa aynı. İşlemciyi değiş sat yapıyorlar hocam ucuz telefonlarında. Hoş değil işte. Alırsam ikinci el SE 2020 + 256 veya XS 256?alabilirim. Üstüne 3-4 bin kadar verip 2-3 sene güncellemiş olurum böyle yaparsam.

Siz kullanıyor musunuz böyle bir ekosistem hocam?

Bence 8'den SE2022'ye geçilir, üretim kalitesi olarak çok iyi, IPS olmasına rağmen ekranı boyutu için oldukça yeterli. Yine de siz bilirsiniz.
64 GB yetersiz geliyor artık. 128 veya 256 SE 2022’nin fiyatları değmeyecek kadar yüksek. Alıp kullandım elime, açıkçası o farka değer bir kalite yok, birebir aynı alüminyum kasa ve ekran. Tek farkı işlemci (A13) ve +2 GB RAM. 18-19 bin birimler 128-256 modelleri.

Düzeltme, neredeyse 20 bin olmuşlar. 250 lira üstü verip 12 Mini alınır zaten o fiyatlara. Ama zaten veremem, bütçem 13-14.

Son düzenleme:
iPhone 8 kullanıyorum zaten. Küfür eder gibi halen IPS kullanıyorlar, kasa aynı. İşlemciyi değiş sat yapıyorlar hocam ucuz telefonlarında. Hoş değil işte. Alırsam ikinci el SE 2020 + 256 veya XS 256? Alabilirim. Üstüne 3-4 bin kadar verip 2-3 sene güncellemiş olurum böyle yaparsam.

Siz kullanıyor musunuz böyle bir ekosistem hocam?

Şu anda 9.nesil kullanıyorum öncesinde mini 5'e sahiptim. Yani performans açısından bayağı iyi fakat günlük kullanıma göre şarj bakımından bir tık kendimde yetersizlik görüyorum. 5-6 saat(sosyal platformlar),2-3 saat(oyun).

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı