iPad Air 5 fiyat farkına değer mi?

Haysınbörg

Hectopat
iPad Air 5 256 GB alınır mı? 10.nesil iPad ile aradaki 4K fiyat farkına değer mi? 10.nesile göre kaç sene daha fazla dayanır? Herhangi bir sorunu var mı? Bir önceki konumda biri Air için ekran problemi var dedi ama ben internette bulamadım.

iPad Air 5 256 GB alınır mı? 10.nesil iPad ile aradaki 4K fiyat farkına değer mi? 10.nesile göre kaç sene daha fazla dayanır? Herhangi bir sorunu var mı? Bir önceki konumda biri Air için ekran problemi var dedi ama ben internette bulamadım.

F/P ürünü alınabilecek en iyi tabletlerden biri. 10. nesil ile arasında ekran boyutu ve işlemci farkı vardı sanırım normalde ekran çözünürlükleri bile aynı. İkisi de fiyatını hak eden ürünler bu sizin tercihinize kalmış birşey.

Aradaki fiyat farkına lamina ekran ve çok daha iyi bir işlemci alıyorsunuz, bunun yanında USB 3.0'a ve ikinci nesil kaleme geçiyorsunuz. Bence değer.

F/P ürünü alınabilecek en iyi tabletlerden biri. 10. nesil ile arasında ekran boyutu ve işlemci farkı vardı sanırım normalde ekran çözünürlükleri bile aynı. İkisi de fiyatını hak eden ürünler bu sizin tercihinize kalmış bir şey.

Aradaki fiyat farkına lamina ekran ve çok daha iyi bir işlemci alıyorsunuz, bunun yanında USB 3.0'a ve ikinci nesil kaleme geçiyorsunuz. Bence değer.

Peki aradaki 4000 TL fiyat farkı beni ekstra kaç yıl daha götürür?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı